![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I v současné době má EVGA 7950GT 512mb Chci upgradovat na 8800GTS 512mb 256-bit. Im doufat, bude to pěkný vydání na Crysis a doufat, Vista Ultimate 64-bit funguje ok. Co si myslíte o této kartě upgrade? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8800gt se dává nejlepší třesku za dolar. nebudete litovat. někteří lidé naznačují, že 8800gts je lepší koupit.
tady je ta věc s tím krátký příběh ... a to vše je názor. takže se nemusíte brát příliš vážně. ale jen mě vyslechni. na 8800gts je ve skutečnosti lepší než 8800gt. má několika pixelové potrubí a další drobné detaily. tak je to lepší. Ale .... na 90% ze hry byl testován na to jen asi 2 snímky za vteřinu více. a jiné hry byly připraveny i přes 100 fps. rozdíly existují 20 snímků nebo tak. nad 100fps, nebudete zaznamenáte jakýkoliv rozdíl mezi 100 a 120. tak za příplatek 100 dolarů se 8800gts nestojí peníze. pokud to bylo další 25-50 dolarů, pak bych si ji koupili. ale 100 dolarů? eff, že. i'd hůl s 8800gt. dává úžasný výkon. znovu ... nebudete litovat, pokud jste to. Můj systém: Ezechiel
|
|
| |||
| |||
| Děkujeme za vaši radu. By EVGA je nejlepší volbou? Zdá, jako by budovat pevné skále karty a miluju moje 7950GT. |
|
| |||
| |||
| Pokud to pomůže žádné stanovisko, že jsem druhý. ![]() V 8800GT je deffinetly vyplatí kupovat! Nebudete muset upgrade vám grafika na dlouhou dobu. Prostě viděl váš příspěvek, XFX a EVGA jsou pravděpodobně nejlepší karta manufatures, takže se nemůže pokazit se dostat jednu z nich. |
|
| |||
| |||
| BWAHAHAH! hej tam sam: D. díky za hlasování o důvěře. stejně jako na otázku, EVGA je slušné. je tu pár hlavních výrobců, že můžete jít s. BFG tech je nejlepší, pokud jde o kvalitu karty. EVGA je tam taky, když si samozřejmě není tak dobrá jako BFG. Věřím PNY. , když se některé docela slušné věci. ale když jsem se vás, já bych šel s těmi, které můžete důvěřovat nejlepší. a ti dva jsou EVGA, a nejlépe v podnikání. BFG. takže jen vybrat jedno. nemůžete opravdu pokazí. a v nejhorším případě stačí poslat člení kartu pro výměnu. Newegg.com je velmi dobrá o tomto druhu zboží. |
|
| |||
| |||
| Díky vám oběma. Budu opravdu přemýšlet o tom. Jen se zkuste nebude zraněný sám v průběhu procesu. válet se. Díky znovu! Opravdu si toho vážím toho! |
|
| |||
| |||
| lol, ya nebudou bolet vaše vlastní snažím myslet na to, co výrobce k vyzvednutí. |
|
| |||
| |||
| Ok ještě jedna otázka na toto ... Zjistil jsem, že jedna 8800GT, ale velikost paměti je pouze 256megabajt Stalo by se tak velký rozdíl mezi 256megabajt o GT a GTS 512mb na? Kromě toho, BFG 8800GT je skoro stejně vysoká jako 8800GTS od EVGA. Crazy ... |
|
| |||
| |||
| Ano, to by je velký rozdíl. více postaven na video paměti, tím lépe se bude provádět. na 8800gt přichází do 512mb variantu tak si nejsem jistý, proč jste se obtěžovali s 256megabajt kolegové. je levnější, ty jsem viděl na newegg bylo 259,99 a viděl jsem, že jeden z PNY. ne značku jsi chtěl, ale hej ... cokoliv ... je to levné. |
|
| |||
| |||
| Vzhledem k tomu, že je k dispozici pouze 512 od Leadtek. Kdo je svinstvo? Dont hádat Ive byl v počítači podnikání dost dlouho. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Otázky týkající Aktualizace GFX karta | sapguar | Graphics Cards & Monitory | 17 | 11. listopadu 2008 09:14 |
| Dva dotazy zde | chrismorris730 | Obecné Hardware Chat | 10 | 8. února 2008 19:14 |
| Několik otázek o mém ram a cpu | BrucieBonus | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 12. říjen 2007 14:00 |
| 2 otázky v jednom | skinnyman9000 | Drives & Removable Media | 1 | 16. srpen 2007 07:06 |
| Thread Nástroje | |
| |