![]() |
|
| |||
| |||
| Ι σήμερα έχουν ΕΒΓΑ 7950GT 512MB. Θέλω να αναβαθμίσετε στην 8800GTS 512MB 256-bit. Im ελπίζοντας αυτή θα είναι μια ωραία έκδοση με Crysis και ελπίζοντας Vista Ultimate 64-bit, λειτουργεί καλά. Τι γνώμη έχετε για αυτή την κάρτα αναβάθμιση; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| η 8800gt δίνει το καλύτερο bang for the buck. δεν θα έχετε τη συγγνώμη. μερικοί άνθρωποι υποστηρίζουν ότι η 8800gts είναι η καλύτερη αγορά.
εδώ είναι το γεγονός ότι με λίγη ιστορία ... και όλα αυτά είναι γνώμη. οπότε μην το πάρετε πολύ στα σοβαρά. αλλά μόνο ακούς έξω. η 8800gts είναι πράγματι καλύτερη από την 8800gt. έχει λίγα περισσότερα pixel αγωγούς, και άλλες μικρές λεπτομέρειες. έτσι είναι καλύτερα. .... Αλλά για το 90% των παιχνιδιών ήταν δοκιμή του, πήρε μόνο περίπου 2 καρέ το δευτερόλεπτο και περισσότερο. και άλλα παιχνίδια που ήταν καλά πάνω από 100 fps. οι διαφορές υπήρχαν 20 καρέ περίπου. σε πάνω από 100fps, δεν θα παρατηρήσετε καμία διαφορά μεταξύ 100 και 120. τόσο για επιπλέον 100 δολάρια, η 8800gts δεν αξίζει τα χρήματα. αν ήταν άλλο 25-50 δολάρια, τότε θα ήθελα το αγοράσει. αλλά 100 δολάρια; eff ότι. Είχα κολλήσει με μια 8800gt. δίνει εκπληκτικές επιδόσεις. ... και πάλι δεν θα έχετε τη συγγνώμη αν λάβετε. Το σύστημά μου: Ιεζεκίλ
|
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για τη συμβουλή σας. ΕΒΓΑ Θα είναι η καλύτερη επιλογή; Φαίνεται σαν να οικοδομήσουν βράχο στερεά κάρτες και μου αρέσει μου 7950GT. |
|
| |||
| |||
| Αν βοηθά κάθε δευτερόλεπτο που μου γνώμη. ![]() Η 8800GT είναι deffinetly που αξίζει να το αγοράσετε! Δεν θα πρέπει να αναβαθμίσετε γραφικών σας για πολύ καιρό. Μόλις είδα την ανάρτησή σας, XFX και ΕΒΓΑ είναι ίσως η καλύτερη κάρτα manufatures, οπότε δεν μπορείτε να πάει στραβά με ένα από αυτά. |
|
| |||
| |||
| BWAHAHAH! Γεια σου sam: Δ. Ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης. καλά, ως προς το ζήτημα, ΕΒΓΑ είναι αξιοπρεπής. υπάρχουν δύο κύριοι κατασκευαστές που μπορείτε να πάτε με. BFG τεχνολογίας είναι το καλύτερο όταν πρόκειται για την ποιότητα κάρτες. ΕΒΓΑ είναι εκεί πάνω και εγώ, αν και προφανώς δεν είσαι τόσο καλός όσο BFG. Ελπίζω PNY. που έχουν γίνει κάποιες πολύ αξιοπρεπή πράγματα. αλλά αν ήμουν στη θέση σας, θα ήθελα πάμε με αυτά που μπορείτε να εμπιστευτείτε το καλύτερο. και τα δύο αυτά είναι ΕΒΓΑ, και τους καλύτερους στο είδος. BFG. έτσι απλά διαλέξω. Πραγματικά δεν μπορείτε να πάει στραβά. και στη χειρότερη περίπτωση, απλά στείλτε τα σπασμένα για την κάρτα σε αντικατάσταση. Newegg.com είναι πολύ καλή για αυτό το είδος του υλικού. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ και τους δυο σας. Θα νομίζετε ότι πραγματικά σκληρά για αυτό. Απλά θα προσπαθήσω να μην βλάψουν τον εαυτό μου κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. γελάω δυνατά. Ευχαριστώ και πάλι! Πραγματικά το εκτιμούσαμε! |
|
| |||
| |||
| lol, ya δεν χτύπησε τον εαυτό σας προσπαθώντας να σκεφτεί τι κατασκευαστή να διαλέξω. |
|
| |||
| |||
| Ok μια ερώτηση σχετικά με αυτό το ... Βρήκα ένα 8800GT, αλλά το μέγεθος της μνήμης είναι μόνο 256MB. Μήπως αυτό το κάνει μεγάλη διαφορά μεταξύ των 256MB για το GT και 512MB για το GTS; Επίσης, η BFG 8800GT όπως είναι σχεδόν το ίδιο υψηλές με τις 8800GTS από ΕΒΓΑ. Crazy ... |
|
| |||
| |||
| ναι, θα κάνει μεγάλη διαφορά. τα περισσότερα κατασκευάζονται σε βίντεο μνήμη τόσο καλύτερα θα αποδίδουν. η 8800gt έρχεται σε 512MB παραλλαγή έτσι δεν είμαι βέβαιος ότι ο λόγος για τον οποίο σας ενοχλεί με την 256MB αυτά. το φθηνότερο αυτά που έχω δει σε newegg ήταν 259,99 και είδα ότι ένα από PNY. δεν το σήμα που θέλατε, αλλά όποια κι αν είναι ... ... γειά είναι φθηνή. |
|
| |||
| |||
| Επειδή το 512 είναι διαθέσιμο μόνο από την Leadtek. Ποιος τα χάλια; Dont μαντέψει IVe έχουν στον υπολογιστή επιχειρήσεων για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ερωτήματα σχετικά με την αναβάθμιση GFX Card | sapguar | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 17 | 11 Νοε 2008 09:14 |
| Δύο ερωτήσεις εδώ | chrismorris730 | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 8η Φεβ 2008 19:14 |
| Μερικές ερωτήσεις για το κριάρι μου και cpu | BrucieBonus | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 12 Οκτ 2007 14:00 |
| 2 ερωτήσεις σε μία | skinnyman9000 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 16 Αυγ 2007 07:06 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |