![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én jelenleg egy EVGA 7950GT 512MB. Azt akarom, hogy frissítse a 8800GTS 512MB 256-bit. Im remélve, ez lesz egy szép kiadás, és abban a reményben, hogy a Crysis Vista Ultimate 64-bit bizonyul ok. Mit gondol a kártya upgrade? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A 8800gt adja a legjobb bang a buck. akkor nem sajnálom. Néhány ember azt sugallják, hogy a 8800gts a jobb vásárolni.
itt a lényeg az, hogy a kis történet ... és ez az összes véleményt. ne vedd túl komolyan. csak hallgass meg. A 8800gts valóban jobb, mint a 8800gt. van még néhány pixel csővezetékek és egyéb, kis részleteket. így már jobb. De .... a 90%-a játék volt tesztelve, csak van körülbelül 2 képkocka per másodperces tovább. és más játékok is, amely jóval több, mint 100 fps. különbségek voltak 20 képkocka, és így tovább. több mint 100fps, akkor nem fogja bármilyen különbség a 100 és 120. így egy további 100 dolcsi, a 8800gts nem éri meg a pénzt. ha azt egy másik 25-50 dolcsi, majd én veszem be. de 100 dolcsi? eff meg. Én maradok egy 8800gt. mert elképesztő teljesítményt. újra ... nem fogja sajnálni, ha értem. My System: Ezékiel
|
|
| |||
| |||
| Köszönöm a tanácsot. EVGA lenne a legjobb megoldás? Úgy tűnik, mintha építeni szikla szilárd kártyák és I love my 7950GT. |
|
| |||
| |||
| Ha ez segít, hogy minden I második véleményt. ![]() A 8800GT is deffinetly érdemes vásárolni! Önnek nem kell upgrade Ön grafika egy hosszú idő. Csak láttam a postán, XFX és az EVGA valószínűleg a legjobb kártya manufatures, így nem megy baj kapok egy ilyet. |
|
| |||
| |||
| BWAHAHAH! Szia sam: D. Köszönet a bizalmi szavazást. Nos, ahogy arra a kérdésre, EVGA nem tisztességes. Itt van pár fontosabb, hogy a gyártók is megyek. BFG Tech a legjobb, amikor a minőségi kártyákat. EVGA van ott is, bár ők nyilván nem olyan jó, mint a BFG. Bízom benne, PNY. , amit néhány szép tisztességes dolog. De ha nem te, én megyek, akik akkor a bizalom a legjobb. és a két EVGA és a legjobb a szakmában. BFG. így csak egy csákány. Nem lehet baj. és a legrosszabb esetben, egyszerűen küldjön a törött kártya egy csere. Newegg.com nagyon jó about this type of stuff. |
|
| |||
| |||
| Köszönjük mindketten. Én hiszem nehéz erre. Csak megpróbálom, hogy nem sérült meg magam, a folyamat során. hangosan nevet. Köszönet újra! I really appreciate it! |
|
| |||
| |||
| lol, neked nem fáj a saját próbál gondolkodni, hogy milyen gyártó pick. |
|
| |||
| |||
| Ok még egy kérdés ez ... Találtam egy 8800GT, de a memória mérete csak 256 MB. Vajon ez egy nagy különbség a 256 és a GT 512MB a GTS? Emellett a BFG 8800GT a majdnem olyan magas, mint a 8800GTS az EVGA. Crazy ... |
|
| |||
| |||
| Igen ez egy nagy különbség. A több beépített videó memória jobban fog teljesíteni. A 8800gt már egy 512MB-változat így nem vagyok biztos benne, miért zavarja a 256MB is. Az olcsóbb is láttam a newegg a 259,99 és láttam, hogy egy PNY. nem a márka akartál, de hé ... bármi ... ez olcsó. |
|
| |||
| |||
| Mivel az egyetlen rendelkezésre álló 512-ból LEADTEK. Ki a franc van? Nem hiszem ive a számítógép üzleti elég hosszú. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kérdések a Upgrading Gfx Card | sapguar | Grafikus kártyák és monitorok | 17 | 11. november 2008 09:14 |
| Két kérdést itt | chrismorris730 | Általános fémáru Chat | 10 | 8. február 2008 19:14 |
| Néhány kérdés van a RAM és CPU | BrucieBonus | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 12. október 2007 14:00 |
| 2 kérdések egy | skinnyman9000 | Drives & Removable Media | 1 | 16. augusztus 2007 07:06 |
| Téma eszközök | |
| |