![]() |
|
| |||
| |||
| אני כרגע יש EVGA 7950GT 512MB. אני רוצה לשדרג קצת 8800GTS 512MB-256. Im מקווה זו תהיה מהדורה נחמד Crysis ומקווה Vista Ultimate 64-bit עבודות החוצה אישור. מה אתה חושב על שדרוג זה כרטיס? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8800GT נותן את התמורה הטובה ביותר עבור הכסף. אתה לא תצטער. כמה אנשים טוענים 8800GTS היא לקנות טוב יותר.
זה העניין עם הסיפור הקטן הזה ... וכל זה הוא דעה. כל כך לא לוקח את זה ברצינות רבה מדי. אבל רק לשמוע אותי. 8800GTS הוא למעשה טוב יותר 8800GT. יש עוד כמה צינורות פיקסלים, ופרטים קטנים אחרים. אז זה טוב יותר. אך .... ב -90% את המשחקים זה היה נבדק על, על זה יש רק 2 frames per יותר השנייה. וגם במשחקים אחרים היו נותנים את היטב מעל 100 fps. ההבדלים היו 20 מסגרות או כך. ב מעל 100fps, אתה לא תבחין בשום הבדל בין 100 ו 120. כך על תוספת של 100 דולר, 8800GTS לא שווה את הכסף. אם זה היה עוד 25-50 דולר, אז הייתי קונה את זה. אבל 100 דולר? EFF זה. הייתי מקל עם 8800GT. זה נותן ביצועים מדהימים. שוב ... אתה לא תצטער אם אתה מקבל את זה. המערכת שלי: יחזקאל
|
|
| |||
| |||
| תודה על העצה שלך. האם EVGA להיות האפשרות הטובה ביותר? נראה כאילו הם בונים כרטיסי סלע מוצק אני אוהב 7950GT שלי. |
|
| |||
| |||
| אם זה עוזר אני כל שנייה כי דעה. ![]() 8800GT הוא deffinetly שווה לקנות! לא תהיה לך לשדרג את הגרפיקה במשך זמן רב. פשוט ראיתי פירסום, XFX ו-EVGA שלך הם ככל הנראה הטובה ביותר manufatures כרטיס, אז אתה לא יכול להשתבש עם מקבל אחד מאלה. |
|
| |||
| |||
| BWAHAHAH! היי שם סם: ד תודה על ההצבעה של ביטחון. טוב, כמו לשאלה, EVGA הוא הגון. יש כמה יצרנים העיקרית שאתה יכול ללכת עם. טק BFG הוא הכי טוב כשמדובר תעודות איכות. EVGA הוא שם למעלה מדי, אם כי הם כמובן לא טוב כמו BFG. אני PNY אמון. הם עשו דברים די הגון. אבל אם הייתי במקומך, הייתי הולך עם אלה שאתה יכול לסמוך הטוב ביותר. ואת שני אלה EVGA, ואת הטובים ביותר בעסק. BFG. כל כך פשוט לבחור אחד. אתה לא באמת יכול להשתבש. במקרה הגרוע ביותר, פשוט לשלוח את הכרטיס שבור עבור תחליף. Newegg.com טוב מאוד על סוג זה של דברים. |
|
| |||
| |||
| תודה לשניכם. אני באמת חושב על זה קשה. רק תנסה לא לפגוע בעצמי בתהליך. לצחוק בקול רם. שוב תודה! אני ממש מעריך את זה! |
|
| |||
| |||
| lol, יה לא לפגוע עצמי מנסה לחשוב על מה היצרן לאסוף שלך. |
|
| |||
| |||
| אחד טוב יותר על השאלה הזאת ... יש לי 8800GT אבל מצא את גודל הזיכרון הוא רק 256MB. האם זה הבדל גדול בין 256MB על 512MB ו GT על GTS? בנוסף, BFG 8800GT הוא כפי גבוהה כמעט כמו 8800GTS מ-EVGA. מטורף ... |
|
| |||
| |||
| כן זה היה הבדל גדול. יותר זיכרון וידאו מובנה יותר טוב זה יבצע. 8800GT מגיע וריאנט 512MB אז אני לא בטוח למה אתה מטריד את אלה עם 256MB. אלה זול ראיתי ב newegg היו 259.99 וראיתי אחד מ PNY. לא את המותג שאתה רוצה, אבל היי ... מה ... זה זול. |
|
| |||
| |||
| כי רק 512 זמין הוא כרטיס מסך מ. מי הזבל? Dont לנחש אייב בעסקי המחשב מספיק זמן. |