mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Modernizavimo klausimų, prašome Pagalba

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 30, 2007, 21:30
Banned Group

Default Modernizavimo klausimų, prašome Pagalba

Aš šiuo metu EVGA 7950GT 512MB. Noriu atnaujinti 8800GTS 512MB 256-bit. Im tikiuosi tai bus malonus leidimas, kad Crysis ir tikimės Vista Ultimate 64-bit darbai atlikti Gerai.

Ką manote apie šį kortelės atnaujinimo?
Old Gruodis 30, 2007, 22:04
Donorų grupės

8800GT suteikia geriausias magnetinės jėgos. you won't be sorry. kai kurie žmonės rodo, kad 8800GTS yra geriau pirkti.

čia su ta maža istorija dalykas ... ir visa tai savo nuomonę. so don't take it too seriously. bet tik Hear me out.

8800GTS yra tai geriau, nei 8800GT. ji turi keletą taškų vamzdynų ir kitų smulkių detalių. todėl geriau.

BET .... apie 90% žaidimų jis buvo išbandytas, jis gavo tik apie 2 kadrų per sekundę daugiau. ir kiti žaidimai buvo suteikti iš daugiau nei 100 fps. skirtumai buvo 20 kadrų arba taip. daugiau nei 100fps, jums nepastebės jokio skirtumo tarp 100 ir 120.

todėl už papildomą 100 Bucks, 8800GTS nėra verta pinigus. jei jis buvo dar 25-50 Bucks, tada aš jį nusipirkti. bet 100 Bucks? EFF kad.

Norėčiau lazdelės su 8800GT. suteikia nuostabų našumą. again ... you won't be sorry if you get it.

Mano sistema: Ezekiel

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Pagrindinė plokštė:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM atmintis:
2 koncertai G. Skill DDR2 800MHz
Graphics Card (-ai):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Garso plokštė:
Creative 7,1 soundcard
Kietasis diskas (-ai):
160 koncertą Western Digital SATA
Optical Drive (s):
ASUS DVD 16x CD-RW Combo drive
Case / PSU:
CoolerMaster atveju, Antec Earthwatts 500W
Aušinimas:
3x akcijų 120mm ventiliatoriai, 1 išteklių procesoriaus ventiliatorius
Tinklas / Internetas:
Brighthouse Kabelinė 1Mb / s
Monitorius (-ai):
22 colių "Samsung" widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows XP Pro SP2
Old Gruodis 30, 2007, 22:14
Banned Group

Ačiū už jūsų patarimus. Ar EVGA geriausias pasirinkimas? Atrodo tarsi jie sukurti roko kietas korteles ir aš myliu savo 7950GT.
Old Gruodis 30, 2007, 22:15
Narys

Jei tai padeda bet aš antra, kad nuomonę.
8800GT yra deffinetly verta pirkti! Jums nereikės atnaujinti, grafikos ilgą laiką.

Tiesiog pamačiau savo pareigas, XFX ir EVGA yra tikriausiai geriausias kortelė manufatures, kad jūs negalite daryti įvykus nelaimei su gaunant vieną iš jų.
Old Gruodis 30, 2007, 22:18
Donorų grupės

BWAHAHAH! Hey there Sam: D. Ačiū už pasitikėjimą juo.

gerai, kaip į klausimą, EVGA yra padorus. Yra pagrindinių gamintojų pora, kad galite eiti su. BFG Tech geriausiai, kai kalbama apie kokybę korteles. EVGA yra ten pat, nors jie akivaizdžiai ne tokia gera kaip BFG. Tikiuosi PNY. Jie jau padarė keletą gana padoraus dalykų.

Bet jei aš tave, aš eiti su tais, kuria galite pasitikėti geriausia. ir tie du yra EVGA, ir verslo geriausiai. BFG.

tai tiesiog pasirinkti vieną. Jūs galite ne tikrai suklysti. o blogiausiu atveju, tiesiog atsiųskite atsilaiko kortelę už pakeitimą. Newegg.com yra labai gerai apie šios medžiagos tipą.
Old Gruodis 30, 2007, 22:21
Banned Group

Ačiū jums abiems. Aš tikrai manau, kad sunku apie tai. Tiesiog stengsimės ne pakenkti sau proceso metu. garsiai juoktis. Thanks again! I really appreciate it!
Old Gruodis 30, 2007, 22:25
Narys

Lol, ya Don't Hurt save bando sugalvoti ką pasirinkti gamintoją.
Old Gruodis 30, 2007, 22:53
Banned Group

Ok dar vienas klausimas apie tai ...

Radau 8800GT, o atmintis yra tik 256MB. Ar tai būtų didelis skirtumas tarp 256MB apie 512MB GT ir GTS ant? Be to, BFG 8800GT yra beveik tokio pat aukščio kaip iš EVGA 8800GTS. Crazy ...
Old Gruodis 30, 2007, 22:55
Donorų grupės

Taip, tai būtų didelis skirtumas. Daugiau pastatytos vaizdo atminties geriau vykdys. 8800GT ateina 512mb variantas, kad aš nežinau, kodėl jūs trukdote su 256mb tie.

pigesni tie I've seen on Newegg buvo 259,99, ir aš pamačiau, kad vienas iš PNY. nėra ženklo, kurį norėjote, bet hey ... bet ... jis yra pigus.
Old Gruodis 30, 2007, 22:58
Banned Group

Nes tik 512 iš Leadtek. Kas šūdas? Dont Guess Ive į kompiuterių verslą pakankamai ilgai.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.