![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I obecnie mają EVGA 7950GT 512MB. Chcę, aby uaktualnić do 8800GTS 512MB 256-bit. Im nadzieję, będzie to ładne wydanie do Crysis i nadzieję Vista Ultimate 64-bit działa obecnie ok. Co sądzisz o tej aktualizacji karty? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| na 8800gt daje najlepsze magnesu za grosze. nie będziesz żałować. niektórzy sugerują, że 8800gts jest lepiej kupić.
Oto co z tym trochę historii ... i wszystko to jest opinia. tak nie biorą zbyt poważnie. ale tylko mnie usłyszeć. w 8800gts jest w rzeczywistości lepiej niż 8800gt. ma kilka pikseli rurociągów i innych małych szczegółów. tak jest lepiej. .... Ale w 90% gier to było testowane na, to dopiero ok. 2 klatek na sekundę więcej. i inne gry były dające dobrze ponad 100 fps. różnice nie były tak lub 20 klatek. na ponad 100fps, to nie zauważą żadnej różnicy między 100 i 120. tak o dodatkowe 100 dolarów, w 8800gts nie jest warte pieniędzy. jeśli to był inny 25-50 dolarów, a następnie I'd buy it. ale 100 dolców? eff tego. I'd trzymać z 8800gt. daje niesamowity performance. ... znowu nie będzie sorry if you get it. My System: Ezechiela
|
|
| |||
| |||
| Thanks for your advice. Czy EVGA być najlepszym rozwiązaniem? Wydaje się im zbudować rock stałej karty i kocham moją 7950GT. |
|
| |||
| |||
| Jeśli to pomaga żadnych I sekund tą opinią. ![]() W 8800GT jest deffinetly warto kupić! Nie będzie można było uaktualnić program, grafika na długo. Po prostu widząc postu, XFX i EVGA są prawdopodobnie najlepsze karty manufatures, więc nie można pomylić z dotarciem do jednej z tych. |
|
| |||
| |||
| BWAHAHAH! hey there sam: D. dzięki za wotum zaufania. dobrze, jak na pytanie, EVGA jest godna. Istnieje kilka głównych producentów że można przejść z. BFG Tech jest najlepszy jeśli chodzi o jakość kart. EVGA jest tam zbyt, choć oczywiście nie jest tak dobry jak BFG. Ufam PNY. they've poczyniła pewne dość godnej rzeczy. ale jeśli ja was, I'd go z innymi, możesz zaufać najlepsze. i te dwie EVGA i najlepszych w branży. BFG. tak po prostu wybrać jeden. naprawdę nie można pomylić. aw najgorszym przypadku, po prostu wysłać łamane karty do wymiany. Newegg.com jest bardzo dobra o tego typu rzeczy. |
|
| |||
| |||
| Dzięki obu Ciebie. Będę naprawdę ciężko o tym myśleć. Po prostu nie będzie próbował skrzywdzić siebie w trakcie procesu. lol. Jeszcze raz dziękujemy! I really appreciate it! |
|
| |||
| |||
| lol, ya nie skrzywdzić siebie staramy się myśleć o tym, co wybrać producenta. |
|
| |||
| |||
| Ok jeszcze jedno pytanie związane z tym ... , Znalazłem 8800GT, ale jest tylko rozmiar pamięci 256MB. Czy uczyniłoby to duża różnica między 256MB na GT i 512 MB na GTS? Ponadto, BFG 8800GT jest prawie tak wysoki jak 8800GTS od EVGA. Crazy ... |
|
| |||
| |||
| Tak to w dużym różnicy. bardziej zbudowany w pamięci wideo, tym lepiej będzie wykonywać. pochodzi z 8800gt w 512mb wariantu so I'm not sure why you're kłopotać się z 256mb. tańszej te Widziałem na newegg były 259,99 i widziałam, że jeden z PNY. marki nie chciałeś, ale niezależnie ... hey ... it's cheap. |
|
| |||
| |||
| Ponieważ 512 jest dostępny tylko z Leadtek. Kto to gówno? Nie było odgadnąć Ive w komputerze biznes wystarczająco długi. |
![]() |
|
| Zakładki |