mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Actualizarea întrebări, vă rugăm să Ajutor

Reply

Thread Tools
Old 30 decembrie 2007, 21:30
Banned Group

Default Actualizarea întrebări, vă rugăm să Ajutor

În prezent, am avea un EVGA 7950GT 512MB. Vreau să faceţi upgrade la 8800GTS 512MB 256-bit. Im speram acest lucru va fi o frumoasă ediţie a Crysis şi sperând Vista Ultimate 64-bit funcţionează ok.

Ce părere aveţi de această carte de upgrade?
Old 30 decembrie 2007, 22:04
Grupul de donator

de 8800gt oferă cele mai bune magnetică pentru banii Dumneavoastră. nu va fi rau. sugerează faptul că unii oameni de 8800gts este cu atât mai bine cumperi.

aici e de lucru cu această poveste ... si tot de acesta este de aviz. asa ca nu-l ia prea în serios. dar doar auzi-mă.

de 8800gts este, de fapt, mai bine decât 8800gt. le-a mai mult de câteva pixel conducte, precum şi alte mici detalii. deci este mai bine.

Dar .... la 90% din jocuri ea a fost testat pe, doar am aproximativ 2 de cadre pe secundă mai mult. şi alte jocuri care au fost bine peste 100 de fps. diferenţele au existat 20 de cadre sau cam asa ceva. la peste 100fps, nu va observa nici o diferenţă între 100 şi 120.

deci pentru un extra 100 de dolari, de 8800gts nu este în valoare de bani. în cazul în care acesta a fost un alt 25-50 de dolari, apoi Aş cumpăra o. dar 100 de dolari? FEP că.

Aş stick cu un 8800gt. acesta oferă performanţe uimitoare. din nou ... nu vi se va pare rau daca te-o.

Sistemul meu: Ezekiel

Procesor (e):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Plăci de bază:
MSI P-35 Neo Combo chipset
Memorie RAM:
2 gigs G. îndemânare DDR2 800mhz
Placă grafică (e):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Placă de sunet:
Creative 7.1 de Sunet
Hard Drive (e):
160 gig disc SATA Western Digital
Optical Drive (e):
ASUS 16X DVD-CD-RW Combo drive
Cauza / PSU:
CoolerMaster caz, Antec Earthwatts 500W
Răcire:
3x stoc 120mm fans, 1 CPU fan stoc
Network / Internet:
Brighthouse cablu de 1MB / s
Monitor (e):
Samsung 22 inch widescreen
Sistem de operare (e):
Windows XP Pro SP2
Old 30 decembrie 2007, 22:14
Banned Group

Multumesc pentru sfaturi. EVGA ar fi cea mai bună opţiune? Pare ca acestea construi rock solid carduri şi Îmi iubesc 7950GT.
Old 30 decembrie 2007, 22:15
Grupul de stat

Dacă-l ajută nici faptul că am două aviz.
De 8800GT este deffinetly merita cumpere! Nu va trebui să vă actualizaţi grafică pentru o perioadă lungă de timp.

Doar a văzut dvs. post, XFX si EVGA sunt, probabil, cea mai bună carte de manufatures, deci nu puteţi merge în neregulă cu una dintre cele achiziţie.
Old 30 decembrie 2007, 22:18
Grupul de donator

BWAHAHAH! hei acolo sam: D. Vă mulţumim pentru votul de încredere.

Ei bine, în ceea ce priveşte întrebarea, EVGA este decent. Există o serie de producatori principală pe care o puteţi merge cu. BFG Tech este cel mai bun atunci când este vorba de carduri de calitate. EVGA este prea sus, chiar dacă acestea sunt în mod evident, nu la fel de bun ca BFG. Am încredere în PNY. le-am făcut unele lucruri destul de decente.

dar dacă aş fi în locul tău, aş merge cu cele ce pot avea încredere în cel mai bun. şi cele două sunt EVGA, şi cel mai bun în domeniu. BFG.

asa ca alege unul. Chiar nu se poate merge prost. şi în cel mai rău caz, trebuie doar să trimiteţi spart în carte pentru un înlocuitor. Newegg.com este foarte buna despre acest tip de marfa.
Old 30 decembrie 2007, 22:21
Banned Group

Mulţumesc atât de tine. Eu chiar cred ca va greu despre asta. Doar nu va încerca să mă doară în timpul procesului. hohot de râs. Mulţumesc încă o dată! Apreciez asta!
Old 30 decembrie 2007, 22:25
Grupul de stat

lol, eu nu vă doare auto încearcă să ne gândim la ce producător de a alege.
Old 30 decembrie 2007, 22:53
Banned Group

Ok o întrebare pe această mai multe ...

Am găsit o 8800GT dar memoria dimensiune este de numai 256 MB. Acest lucru ar face o mare diferenta intre a 256MB de pe GT şi 512MB de pe GTS? De asemenea, BFG 8800GT este ca aproape la fel de mare ca la 8800GTS de la EVGA. Nebun ...
Old 30 decembrie 2007, 22:55
Grupul de donator

da-l-ar face o mare diferenta. cu atât mai mult, construit in memoria video de mai bine se va efectua. de 8800gt vine într-o variantă 512MB deci nu sunt sigur de ce esti deranjează cu cei 256MB.

de cele mai ieftin l-am văzut pe newegg au fost 259.99 şi am văzut că unul din PNY. nu de marca ai vrut, dar hei ... ce ... e ieftin.
Old 30 decembrie 2007, 22:58
Banned Group

Având în vedere faptul că este disponibil doar 512 de la Leadtek. Cine cu prostiile? Dont oaspete Ive fost în computer de afaceri destul de mult.
Reply

Register

Marcaje