менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Оновлення питання, будь ласка, допоможіть

Reply

Різьба Інструменти
Old 30 грудня 2007, 21:30
Забороненої угруповання

Default Оновлення питання, будь ласка, допоможіть

Я в даний час мають EVGA 7950GT 512MB. Я хочу перейти на 8800GTS 512MB 256-біт. Im сподіваючись це буде приємно виданні Crysis і сподіваючись Vista Ultimate 64-біт добре.

Що ви думаєте про це оновлення карт?
Old 30 грудня 2007, 22:04
Донор групи

8800GT забезпечує якнайкраще вибуху на диби. Ви не пошкодуєте. Деякі люди вважають, що 8800GTS, тим краще купити.

Ось що з цим трохи історії ... і все це думку. не сприймайте її занадто серйозно. а просто вислухати мене.

8800GTS насправді краще, ніж 8800GT. він має кілька більш піксельних конвеєрів, а також інші дрібні деталі. так що краще.

Але .... на 90% від гри він був випробуваний на, вона тільки отримала близько 2 кадрів в секунду більше. та інші ігри були видаючи понад 100 кадрів на секунду. Відмінності були кадри 20 або близько того. в більш ніж 100fps, ви не помітите різниці між 100 і 120.

Так що для додаткових 100 баксів, 8800GTS не варто грошей. якщо це була інша 25-50 баксів, то я куплю його. але 100 баксів? EFF цього.

Я б палицю з 8800GT. вона дає дивовижні роботи. знову ... Ви не пошкодуєте, якщо ви його отримаєте.

Моя система: Єзекіїль

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Материнська плата:
MSI P-35 Neo Combo Чіпсет
ОЗУ:
2 Концерти G. Skill DDR2 800MHz
Графічна карта (и):
BFG NVIDIA GeForce 9800GTX + 512MB
Звукова карта:
Звукова карта Creative 7.1
Жорсткий диск (и):
160 концерту Western Digital SATA дисків
Оптичний привід (и):
ASUS DVD 16x CD-RW комбо-привід
Діло / PSU:
CoolerMaster випадку, Antec EarthWatts 500W
Охолодження:
3x складі 120-мм вентиляторами, 1 склад процесорного вентилятора
Мережі / Інтернет:
Brighthouse Кабельні 1МБ / S
Монітор (и):
22-дюймовий широкоформатний Samsung
Операційна система (и):
Windows XP Pro SP2
Old 30 грудня 2007, 22:14
Забороненої угруповання

Спасибо за совет. EVGA б бути найкращим варіантом? Схоже вони будують скеля карт, і я люблю свою 7950GT.
Old 30 грудня 2007, 22:15
Член групи

Якщо це допоможе, якого я другий з цією думкою.
8800GT є deffinetly варто купити! Вам не доведеться виконати оновлення, графіка протягом тривалого часу.

Просто побачив ваше повідомлення, XFX і EVGA, ймовірно, кращий manufatures карти, тому ви не можете піти неправильно з отриманням одного з них.
Old 30 грудня 2007, 22:18
Донор групи

BWAHAHAH! Гей, Сем: Д. Спасибі за довіру.

Ну, як на запитання, EVGA є гідною. є пара основних виробників, які ви можете піти з. BFG Tech є кращим, коли мова йде про якість карт. EVGA є там теж, хоча вони, очевидно, не так добре, як BFG. Я сподіваюся, PNY. вони внесли дуже гідні речі.

Але якщо я вам, я б з тими, які ви можете довіряти краще. і цих двох EVGA, і кращий в бізнесі. BFG.

так що просто вибрати. Ви дійсно не можете піти не так. а в гіршому випадку, просто відправте сломанной карти для заміни. Newegg.com дуже добре про це типі матеріалу.
Old 30 грудня 2007, 22:21
Забороненої угруповання

Спасибі вам обом. Я дійсно думаю, жорсткі про це. Просто намагатимусь не забилася під час процесу. ха-ха-ха. Ще раз спасибі! Я дуже ціную це!
Old 30 грудня 2007, 22:25
Член групи

LOL, я не зашкодити собі намагаюся думати про те, що виробник вибрати.
Old 30 грудня 2007, 22:53
Забороненої угруповання

Добре ще одне питання по цій ...

Я виявив, 8800GT, але обсяг пам'яті тільки 256. Хіба це роблять великої різниці між 256MB на GT і 512 по ГСТ? Крім того, BFG 8800GT так само майже так само високий як 8800GTS від EVGA. Crazy ...
Old 30 грудня 2007, 22:55
Донор групи

Так, це буде мати велике значення. більше побудовано у відео пам'яті, тим краще вона буде виконувати. 8800GT поставляється у варіанті 512mb тому я не знаю, чому ти возитися з 256mb Ones.

дешевше тих, що я бачив на Newegg були 259,99, і я побачив, що один з PNY. Чи не бренд ви хотіли, але все Hey ... ... це дешево.
Old 30 грудня 2007, 22:58
Забороненої угруповання

Тому що тільки 512 від Leadtek. Хто лайна? Dont Ive було вгадати в комп'ютерному бізнесі досить довго.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Питання, що стосуються поновлення GFX карта sapguar Графічні карти & Монітори 17 11 листопада 2008 09:14
Два питання chrismorris730 Генеральний обладнання чат 10 8 лютого 2008 19:14
Кілька питань про моїй пам'яті і процесор BrucieBonus Процесори, материнські плати RAM & 1 12 жовтня 2007 14:00
2 питання в одному skinnyman9000 Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 16 серпня 2007 07:06
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.