![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я в даний час мають EVGA 7950GT 512MB. Я хочу перейти на 8800GTS 512MB 256-біт. Im сподіваючись це буде приємно виданні Crysis і сподіваючись Vista Ultimate 64-біт добре. Що ви думаєте про це оновлення карт? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8800GT забезпечує якнайкраще вибуху на диби. Ви не пошкодуєте. Деякі люди вважають, що 8800GTS, тим краще купити.
Ось що з цим трохи історії ... і все це думку. не сприймайте її занадто серйозно. а просто вислухати мене. 8800GTS насправді краще, ніж 8800GT. він має кілька більш піксельних конвеєрів, а також інші дрібні деталі. так що краще. Але .... на 90% від гри він був випробуваний на, вона тільки отримала близько 2 кадрів в секунду більше. та інші ігри були видаючи понад 100 кадрів на секунду. Відмінності були кадри 20 або близько того. в більш ніж 100fps, ви не помітите різниці між 100 і 120. Так що для додаткових 100 баксів, 8800GTS не варто грошей. якщо це була інша 25-50 баксів, то я куплю його. але 100 баксів? EFF цього. Я б палицю з 8800GT. вона дає дивовижні роботи. знову ... Ви не пошкодуєте, якщо ви його отримаєте. Моя система: Єзекіїль
|
|
| |||
| |||
| Спасибо за совет. EVGA б бути найкращим варіантом? Схоже вони будують скеля карт, і я люблю свою 7950GT. |
|
| |||
| |||
| Якщо це допоможе, якого я другий з цією думкою. ![]() 8800GT є deffinetly варто купити! Вам не доведеться виконати оновлення, графіка протягом тривалого часу. Просто побачив ваше повідомлення, XFX і EVGA, ймовірно, кращий manufatures карти, тому ви не можете піти неправильно з отриманням одного з них. |
|
| |||
| |||
| BWAHAHAH! Гей, Сем: Д. Спасибі за довіру. Ну, як на запитання, EVGA є гідною. є пара основних виробників, які ви можете піти з. BFG Tech є кращим, коли мова йде про якість карт. EVGA є там теж, хоча вони, очевидно, не так добре, як BFG. Я сподіваюся, PNY. вони внесли дуже гідні речі. Але якщо я вам, я б з тими, які ви можете довіряти краще. і цих двох EVGA, і кращий в бізнесі. BFG. так що просто вибрати. Ви дійсно не можете піти не так. а в гіршому випадку, просто відправте сломанной карти для заміни. Newegg.com дуже добре про це типі матеріалу. |
|
| |||
| |||
| Спасибі вам обом. Я дійсно думаю, жорсткі про це. Просто намагатимусь не забилася під час процесу. ха-ха-ха. Ще раз спасибі! Я дуже ціную це! |
|
| |||
| |||
| LOL, я не зашкодити собі намагаюся думати про те, що виробник вибрати. |
|
| |||
| |||
| Добре ще одне питання по цій ... Я виявив, 8800GT, але обсяг пам'яті тільки 256. Хіба це роблять великої різниці між 256MB на GT і 512 по ГСТ? Крім того, BFG 8800GT так само майже так само високий як 8800GTS від EVGA. Crazy ... |
|
| |||
| |||
| Так, це буде мати велике значення. більше побудовано у відео пам'яті, тим краще вона буде виконувати. 8800GT поставляється у варіанті 512mb тому я не знаю, чому ти возитися з 256mb Ones. дешевше тих, що я бачив на Newegg були 259,99, і я побачив, що один з PNY. Чи не бренд ви хотіли, але все Hey ... ... це дешево. |
|
| |||
| |||
| Тому що тільки 512 від Leadtek. Хто лайна? Dont Ive було вгадати в комп'ютерному бізнесі досить довго. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Питання, що стосуються поновлення GFX карта | sapguar | Графічні карти & Монітори | 17 | 11 листопада 2008 09:14 |
| Два питання | chrismorris730 | Генеральний обладнання чат | 10 | 8 лютого 2008 19:14 |
| Кілька питань про моїй пам'яті і процесор | BrucieBonus | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 12 жовтня 2007 14:00 |
| 2 питання в одному | skinnyman9000 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 16 серпня 2007 07:06 |
| Різьба Інструменти | |
| |