![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам си уредила моя телевизор с плосък екран с моя лаптоп посредством S-Video кабел, това, което искате да направите, е да имат екрани показват 2 различни views.ie I wantplay покер на моя лаптоп, докато ми GF гледа филми от моята онлайн емисия ... Ползвам Vista, и имам много овен и бърза предложения ще бъдат оценени. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можеш ли да плъзнете прозорци срещу телевизора с лаптоп монитора? Ако е така просто плъзнете Windows Media Player, за лаптоп екран?
|
| |||
| |||
| в момента всичко в моя лаптоп се появява на телевизора ... дори курсора |
|
| |||
| |||
| I, m srry I, не е ясно / / / за какво ли, опитвам се да направите, е да видите едно заявление на моя лаптоп на телевизионния екран, но искам да видите напълно различна прилагането на моя лаптоп ... което е Източник и за двете |
|
| |||
| |||
| Току-що кликнахте неговата настройка на дисплея свойства пиша щракнете върху работния плот Отидете на имотите. и от там можете да изберете вещица екран, който искате да бъде основният един и така нататък. Аз Ant използва Vista за известно време, така арго дам точни инструкции за това как. Надявам се това да помогне
__________________ |
|
| |||
| |||
| Изглед = Кликнете с десния бутон работния> Персонализиране> Настройки на дисплея. |
|
| |||
| |||
| Добре момчета Оценявам всички отговори, и аз съм DONT нещата ти, което предлага, но и да не се ли все още да получа едно и също нещо на моя лаптоп, както аз правя на monitor.or мога да получа информация от телевизия thetv на Ми телевизия, докато аз работя в моя компютър, но аз арго каже погледнете този сайт, на моя лаптоп на екрана, докато гледате друг сайт на моя ТВ екрана ... Аз бях казал, че взема като тон-9000 видео карти и аз, доста някои ми лаптоп арго дръжка, че ... ако имате някакви други предложения Аз, съм ушите ви благодаря за подкрепата. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не мисля, че наистина има начин да направите това. В S-Video порт на вашия лаптоп не са били използвани за тази цел - Имате ли по-VGA порт?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Аз не DONT |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помощ с Първи Dual Монитори създаден? | Theresonly1 | Графика на карти & Монитори | 11 | 18 Юли 2009 05:03 |
| Dual Монитори W / 1 VGA порт | DanielAndStuff | Графика на карти & Монитори | 1 | 15 Юли 2009 15:43 |
| Dual Монитори - Резолюция Проблем | xiingli | Графика на карти & Монитори | 2 | 5-и парламентарен Feb 2009 18:36 |
| 8800GTS Dual Монитори Помощ | YRTNEG | Графика на карти & Монитори | 2 | 19 Jan 2009 12:40 |
| Проблем с двойна монитори | Mischman | Графика на карти & Монитори | 20 | 9-ти септември 2008 09:32 |
| Нишка Инструменти | |
| |