menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Použití dvou monitorů

Reply

Thread Nástroje
Old 10 leden 2009, 16:48
Nový člen skupiny

Default Použití dvou monitorů

Mám hákovitý mého bytu obrazovce tv na mém notebooku přes s-video kabel, co chci udělat, je mít na obrazovce zobrazit 2 různé views.ie wantplay poker i na mém notebooku, zatímco my gf hodinky filmy z mé online krmivo ... I use Vista, a má spoustu paměti a šířku pásma nějaké návrhy budou oceňovány.
Old 10 leden 2009, 18:22
Dárce Skupina

můžete přetáhnout přes okna z tv na notebooku sledovat? Pokud ano, stačí přetáhnout Windows Media Player na obrazovce notebooku?

Můj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základní deska:
Asus
Paměť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastní věci & 650w PSU
Chlazení:
DIY watercooling
Síť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operační systém (y):
Vista Ultimate
Old 10 leden 2009, 18:25
Nový člen skupiny

v současné době vše na mém notebooku ukazuje na tv ... i kurzor
Old 10 leden 2009, 18:29
Nový člen skupiny

i, m srry i, m není jasné / / / co já, snažím se je zobrazit jednu žádost na mém notebooku na televizní obrazovce, ale i chtít zobrazit zcela jinou aplikaci na mém notebooku, který je ... Zdroj pro obě
Old 10 leden 2009, 19:51
Dárce Skupina

Jen jsem kliknul jeho nastavení ve vlastnostech zobrazení napsat klikněte na ploše jděte na vlastnosti. a tam si můžete vybrat ježibabo obrazovky chcete být hlavní a tak dále. ant i použité průhled na chvíli tak převýšení dát přesný návod, jak. Hope this helps

Old 11 leden 2009, 07:40
Dárce Skupina

Vista = Klikněte pravým tlačítkem desktopu> Přizpůsobit> Nastavení displeje.
Old 12 leden 2009, 09:50
Nový člen skupiny

ok kluci ocení i všechny odpovědi, a já jsem dont co vy, jsem navrhl, ale bezvýsledně i nadále dostávat stejnou věc na mém notebooku jako já na monitor.or Můžu TV kanál z thetv o Moje TV a zároveň i pracovat na svém počítači, ale i cant říkat podívej se na tyto stránky na mém notebooku obrazovce a zároveň hledá na jiném místě na můj televizní obrazovce ... Bylo mi řečeno, že to bere jako T-9000 video karta a i, m pretty některé mé laptop zvládnout převýšení, že ..., pokud máte nějaké jiné návrhy, i, m všech uších díky za vaši podporu.
Old 12 leden 2009, 16:31
Dárce Skupina

Nemyslím si, že to opravdu tak, jak toho dosáhnout. S-Video port, na svém notebooku, nebylo pro tento účel - máte na VGA port?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 12 leden 2009, 16:33
Nový člen skupiny

Ne, já dont
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Pomoc s Prípravné Duální Monitory nastavit? Theresonly1 Graphics Cards & Monitory 11 18. Červenec 2009 05:03
Duální monitory W / 1 VGA Port DanielAndStuff Graphics Cards & Monitory 1 15. července 2009 15:43
Duální Monitory - Řešení problému xiingli Graphics Cards & Monitory 2 5 Února 2009 18:36
8800GTS Duální monitory Nápověda YRTNEG Graphics Cards & Monitory 2 19. ledna 2009 12:40
Problém s duálním monitory Mischman Graphics Cards & Monitory 20 9. září 2008 09:32
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.