![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám hákovitý mého bytu obrazovce tv na mém notebooku přes s-video kabel, co chci udělat, je mít na obrazovce zobrazit 2 různé views.ie wantplay poker i na mém notebooku, zatímco my gf hodinky filmy z mé online krmivo ... I use Vista, a má spoustu paměti a šířku pásma nějaké návrhy budou oceňovány. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| můžete přetáhnout přes okna z tv na notebooku sledovat? Pokud ano, stačí přetáhnout Windows Media Player na obrazovce notebooku?
|
| |||
| |||
| v současné době vše na mém notebooku ukazuje na tv ... i kurzor |
|
| |||
| |||
| i, m srry i, m není jasné / / / co já, snažím se je zobrazit jednu žádost na mém notebooku na televizní obrazovce, ale i chtít zobrazit zcela jinou aplikaci na mém notebooku, který je ... Zdroj pro obě |
|
| |||
| |||
| Jen jsem kliknul jeho nastavení ve vlastnostech zobrazení napsat klikněte na ploše jděte na vlastnosti. a tam si můžete vybrat ježibabo obrazovky chcete být hlavní a tak dále. ant i použité průhled na chvíli tak převýšení dát přesný návod, jak. Hope this helps
__________________ |
|
| |||
| |||
| Vista = Klikněte pravým tlačítkem desktopu> Přizpůsobit> Nastavení displeje. |
|
| |||
| |||
| ok kluci ocení i všechny odpovědi, a já jsem dont co vy, jsem navrhl, ale bezvýsledně i nadále dostávat stejnou věc na mém notebooku jako já na monitor.or Můžu TV kanál z thetv o Moje TV a zároveň i pracovat na svém počítači, ale i cant říkat podívej se na tyto stránky na mém notebooku obrazovce a zároveň hledá na jiném místě na můj televizní obrazovce ... Bylo mi řečeno, že to bere jako T-9000 video karta a i, m pretty některé mé laptop zvládnout převýšení, že ..., pokud máte nějaké jiné návrhy, i, m všech uších díky za vaši podporu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemyslím si, že to opravdu tak, jak toho dosáhnout. S-Video port, na svém notebooku, nebylo pro tento účel - máte na VGA port?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ne, já dont |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pomoc s Prípravné Duální Monitory nastavit? | Theresonly1 | Graphics Cards & Monitory | 11 | 18. Červenec 2009 05:03 |
| Duální monitory W / 1 VGA Port | DanielAndStuff | Graphics Cards & Monitory | 1 | 15. července 2009 15:43 |
| Duální Monitory - Řešení problému | xiingli | Graphics Cards & Monitory | 2 | 5 Února 2009 18:36 |
| 8800GTS Duální monitory Nápověda | YRTNEG | Graphics Cards & Monitory | 2 | 19. ledna 2009 12:40 |
| Problém s duálním monitory | Mischman | Graphics Cards & Monitory | 20 | 9. září 2008 09:32 |
| Thread Nástroje | |
| |