![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω αγκύλος μου με επίπεδη οθόνη τηλεόραση με φορητό υπολογιστή μου μέσω καλωδίου S-Video, αυτό που θέλω να κάνω είναι να δείτε τις οθόνες 2 διαφορετικών views.ie i wantplay πόκερ για φορητό υπολογιστή μου, ενώ μου GF ρολόγια από ταινίες μου online ζωοτροφές ... i χρήσης Vista, και να έχουν αρκετό εύρος ζώνης της μνήμης RAM και τις προτάσεις τους θα εκτιμηθεί. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| μπορείτε να σύρετε παράθυρα απέναντι από την τηλεόραση για να παρακολουθήσει το laptop; αν ναι απλά σύρετε το Windows Media Player για το laptop οθόνη;
|
| |||
| |||
| Σήμερα τα πάντα για φορητό υπολογιστή μου εμφανίζεται στην τηλεόραση ... ακόμη και ο δρομέας |
|
| |||
| |||
| i, m srry i, δεν είναι σαφές m / / / τι θ, προσπαθώ να κάνω είναι μία αίτηση για την άποψη μου laptop στην οθόνη της τηλεόρασης, αλλά θα ήθελα να δείτε μια εντελώς διαφορετική εφαρμογή σε φορητό υπολογιστή μου ... που είναι το πηγή και για τα δύο |
|
| |||
| |||
| i μόλις πατήσατε τη μια ρύθμιση στην οθόνη ιδιότητες γράψετε κλικ για να μεταβείτε στην επιφάνεια εργασίας ιδιότητες. και από εκεί μπορείτε να επιλέξετε μάγισσα οθόνη που θέλετε να είναι η κυριότερη και ούτω καθεξής. i μυρμήγκι Vista που χρησιμοποιούνται για λίγο επίκλισης, ώστε να σας δώσει ακριβείς οδηγίες για το πώς. ελπίδα αυτό βοηθά
__________________ |
|
| |||
| |||
| Vista = Κάντε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας> Ρυθμίσεις> Ρυθμίσεις οθόνης. |
|
| |||
| |||
| ok παιδιά Εκτιμώ όλες τις απαντήσεις, και εγώ, έχω τα πράγματα που dont, ve πρότεινε, αλλά δεν μπορεί να i get ακόμα το ίδιο πράγμα για το φορητό υπολογιστή μου να κάνω σχετικά με την monitor.or i μπορεί να προέρχεται από την τηλεόραση για thetv tv μου ενώ δουλεύω στον υπολογιστή μου, αλλά θ επίκλισης πω εξετάσουμε αυτό το site μου laptop οθόνη ενώ εξετάζουμε ένα άλλο site μου για την τηλεόραση ... μου είπαν ότι παίρνει σαν ένα t-9000 κάρτα βίντεο και i, m pretty ορισμένες μου laptop επίκλισης που χειρίζονται ... αν έχετε άλλες προτάσεις i, m αυτιά όλα ευχαριστώ για την υποστήριξή σας. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πράγματι ένας τρόπος να γίνει αυτό. Το S-Video θύρα του φορητού υπολογιστή σας δεν έχει γίνει για το σκοπό αυτό - έχετε VGA στο λιμάνι;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| δεν i dont |