![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam upecan moj televizor ravnog zaslona na moj laptop putem S-video kabel, ono što želim učiniti je imati zaslone show 2 različita views.ie i wantplay poker na moj laptop dok moji GF satova filmove iz moje online feed ... Koristim Vista, i imaju mnogo RAM-a i bandwith svaku sugestiju će poštovati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vi možete vući preko prozora sa tv na monitoru laptopa? ako je tako jednostavno povucite Windows Media Player na ekranu laptopa?
|
| |||
| |||
| trenutno je sve na moj laptop pojavi na tv ... čak i pokazivača |
|
| |||
| |||
| Ja, ja srry m, m nije jasna / / / ono što ja, m pokušava učiniti je prikaz jedne prijave na moj laptop na TV ekranu, ali ja želim pogled sasvim drugu aplikaciju na moj laptop ... koja je izvor za oba |
|
| |||
| |||
| ja upravo kliknuli njegova postavka svojstva pisati na zaslonu kliknite na desktopu idite na svojstva. i od tamo možete odabrati vještica screen želite biti glavni jedno i drugo. I mrav Vista koristi neko vrijeme tako da ne mogu vam dati točne upute o tome. nade ovo pomaže
__________________ |
|
| |||
| |||
| Vista = Desnom tipkom miša kliknite radnu površinu> Personaliziraj> postavke prikaza. |
|
| |||
| |||
| ok momci Cijenim sve odgovore, i ja sam u stvari koje ne, predložili smo, ali to ne iskoristiti i još uvijek dobiti istu stvar na moj laptop kao ja na monitor.or ja mogu dobiti informacije od thetv tv o dok je moj TV i raditi na mom računalu, ali ja licemjerje reći pogledati ovaj site na moj laptop zaslon dok gleda na drugom mjestu na mojoj tv ekranu ... rečeno mi je potrebno kao T-9000 i i video kartice, prilično m određene moj laptop cant obraditi da ... ako imate bilo kakve druge prijedloge i, m sve uši Thanks for your support. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JA dont 'misliti ima zaista način da to učinite. S-Video priključka na vaš laptop nije bila napravljena za ovu svrhu - da li vi imati VGA u luci?
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| no ja dont |