![]() |
|
| |||
| |||
| אני מכור יש לי מסך טלוויזיה שטוח הנייד שלי דרך כבל S-Video, מה שאני רוצה לעשות הוא צריך להראות את המסכים השונים views.ie 2 אני wantplay פוקר על הנייד שלי תוך אזור gf צופה בסרטים שלי מקוון Feed ... אני משתמש ב Vista, ויש להם הרבה ראם ו רוחב פס כל הצעה יהיה מוערך. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה יכול לגרור חלונות מול הטלוויזיה כדי לנטר את הנייד? אם כל כך פשוט לגרור את Windows Media Player על מסך מחשב נייד?
|
| |||
| |||
| כרגע הכל על הנייד שלי מופיע על טלוויזיה ... אפילו את הסמן |
|
| |||
| |||
| אני, ז srry אני, אני לא ברור / / / מה אני, אני מנסה לעשות הוא להציג יישום אחד על הנייד שלי על מסך טלוויזיה, אבל אני רוצה להציג יישומים שונים לחלוטין על הנייד שלי שהוא ... מקור שני |
|
| |||
| |||
| אני פשוט לחצו את ההגדרה במאפייני התצוגה לכתוב לחץ על שולחן העבודה עבור אל נכסים. ומשם אתה יכול לבחור מסך המכשפה אתה רוצה להיות אחד הראשי וכן הלאה. אני הנמלה Vista בשימוש במשך זמן כה צביעות לתת לך הנחיות מדויקות. מקווה שזה עוזר
__________________ |
|
| |||
| |||
| Vista = נכון לחץ על שולחן העבודה> התאמה אישית> תצוגה. |
|
| |||
| |||
| בסדר חבר 'ה, אני מעריך את כל התשובות, ואני, dont שיש לך את הדברים, כבר הציע, אך ללא הועיל, אני עדיין מקבל את אותו הדבר על הנייד שלי, כמו שאני עושה על monitor.or אני יכול לקבל את העדכון מ thetv טלוויזיה על הטלוויזיה שלי בזמן שאני עובד על המחשב שלי, אבל אני אומר צביעות מסתכל על האתר שלי על מסך המחשב הנישא בעת מסתכל באתר אחר על מסך הטלוויזיה שלי ... אני הייתי לוקח את זה אמרו כמו T-9000 כרטיס הווידאו ואני, אני די מסוימים צביעות לטפל הנייד שלי ... כי אם יש לך הצעות אני, ז האוזניים כל תודה על התמיכה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא באמת חושב שיש דרך לעשות זאת. את יציאת S-Video על המחשב הנישא לא היה גרם לכך - האם יש לך יציאת VGA ב?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אני לא dont |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה עם הכנות Dual מוניטורים הגדר? | Theresonly1 | כרטיסי מסך & Monitors | 11 | 18 יולי 2009 05:03 |
| Dual Monitors W / 1 יציאת VGA | DanielAndStuff | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | ה -15 בחודש יולי 2009 15:43 |
| Dual Monitors - פתרון בעיות | xiingli | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | ה -5 בחודש פברואר 2009 18:36 |
| 8800GTS Dual מוניטורים עזרה | YRTNEG | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 19th ינואר 2009 12:40 |
| בעיה כפולה עם מפקחת | Mischman | כרטיסי מסך & Monitors | 20 | 9 ספטמבר 2008 09:32 |
| שרשרת כלים | |
| |