![]() |
|
| |||
| |||
| i ir līks mans plakanā ekrāna TV ar manu portatīvo datoru caur s-video kabeli, ko es gribu darīt, ir jābūt ekrāniem parādīt 2 dažādas views.ie i wantplay poker par manu portatīvo datoru, kamēr mana gf pulkstenis filmas no mana online barību ... I use vista, un ir daudz RAM un joslas platumu, kādi ieteikumi tiks novērtēti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs varat vilkt logi pāri no TV klēpjdators kontrolēt? ja tas tā ir tikai vilkt Windows Media Player klēpjdators ekrāna?
|
| |||
| |||
| šobrīd viss par manu portatīvo datoru parādās uz tv ... pat kursors |
|
| |||
| |||
| i, m srry i, m nav skaidrs / / / kas i, m mēģina to darīt, ir skatīties vienu pieteikumu par savu portatīvo datoru uz tv ekrāna, bet es gribu lai pilnīgi atšķirīgu pieteikumu par savu portatīvo datoru ... kas ir avots gan |
|
| |||
| |||
| Es tikai noklikšķinājis tā nosaka displeja īpašības rakstīt noklikšķiniet uz darbvirsmas iet uz īpašības. un no turienes jūs varat izvēlēties burvju ekrāna vēlaties būt galvenais viena un tā tālāk. i ant lieto Vista, bet tā aprunāt jums sniegt precīzas instrukcijas, kā to izdarīt. hope this helps
__________________ |
|
| |||
| |||
| Vista = Right click desktop> Personalizēt> Displeja uzstàdïjumi. |
|
| |||
| |||
| ok guys, I appreciate visas atbildes, un i, ve dont lietas jūs, ve ierosināja, bet bez panākumiem es joprojām saņemt pats par manu portatīvo datoru, kā man par monitor.or es varu tv barotni no thetv par mans tv, kamēr es strādāju uz sava datora, bet nevaru teikt apskatīt šajā vietā par manu portatīvo datoru ekrāna, kamēr meklē citā vietā uz manu tv ekrāna ... man bija teicis, tā pieņem kā T-9000 video karte un i, m pretty dažas manas klēpjdators cant rokturis, ka ... ja jums ir kādi citi ierosinājumi i, m, visas ausis paldies par jūsu atbalstu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es nedomāju, ka tur tiešām kā to izdarīt. S-Video ports klēpjdatora nav pieteikta šim nolūkam - jums ir VGA ostā?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| no i dont |