![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam hooked mój telewizor z płaskim ekranem do mojego laptopa za pomocą kabla S-Video, co chcę zrobić, to mają ekrany pokazują 2 różne views.ie i wantplay pokera na moim laptopie podczas mojego GF zegarki filmów on-line z mojego kanału ... Używam Vista i mają dużą przepustowość pamięci RAM i wszelkie sugestie będą docenione. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| można przeciągać okna naprzeciwko telewizora do laptopa monitora? jeśli tak, to po prostu przeciągnij Windows Media Player na ekranie laptopa?
|
| |||
| |||
| Obecnie wszystko na moim laptopie pokazuje się w tv ... nawet kursor |
|
| |||
| |||
| I m srry I nie jest jasne m / / / I co, próbuję zrobić, to widok jeden wniosek na moim laptopie na ekranie telewizora, ale chcę zobaczyć zupełnie inny wniosek na moim laptopie, który jest ... źródło zarówno |
|
| |||
| |||
| I właśnie kliknąłeś jej ustawienie wyświetlania właściwości napisać kliknij na pulpicie przejdź do właściwości. i stamtąd można wybrać szkarłacica ekranu chcesz być główny i tak dalej. ant Vista i używane przez jakiś czas tak cant daje dokładne instrukcje na temat. Hope this helps
__________________ |
|
| |||
| |||
| Vista = Kliknij prawym przyciskiem myszy pulpit> Personalizacja> Ustawienia wyświetlacza. |
|
| |||
| |||
| ok guys i docenić wszystkie odpowiedzi, a ja, ve dont rzeczy Ci, ve zasugerował, ale bezskutecznie i wciąż to samo na moim laptopie tak jak ja na monitor.or mogę uzyskać tv paszy z thetv na My TV i podczas pracy na moim komputerze, ale i cant powiedzieć, spójrzcie na to miejsce na ekranie mojego laptopa oglądając w innym miejscu na moim ekranie telewizora ... Powiedziano mi potrzebny jak t-9000 karta graficzna i I m pretty niektórych mój laptop cant uchwyt, że ... jeśli masz jakieś inne sugestie i, m wszystkich uszu, dzięki za wsparcie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I don't think there's really sposób to zrobić. S-Video port laptopa nie była do tego celu - masz VGA w porcie?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| no i dont |
![]() |
|
| Zakładki |