mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Utilizarea dublă monitoare

Reply

Thread Tools
Old 10 ianuarie 2009, 16:48
Noile state Group

Default Utilizarea dublă monitoare

Am agatat-mi ecran plat tv pentru a-mi laptop printr-un cablu S-video, ceea ce vreau să faceţi este să aibă ecranele arată 2 diferite views.ie i wantplay de poker pe laptop-ul meu în timp ce-mi GF ceasuri filme online, hrana pentru animale de la meu ... Eu folosesc Vista, şi au o multime de berbec şi lăţime de bandă sugestii vor fi apreciate.
Old 10 ianuarie 2009, 18:22
Grupul de donator

puteţi trage peste ferestrele de la tv la laptop monitor? dacă este aşa glisaţi Windows Media Player pe ecranul laptop?

Sistemul meu: P * L * A * Z * M * A

Procesor (e):
2.3GhZ AMD
Plăci de bază:
Asus
Memorie RAM:
1 gig DDR
Placă grafică (e):
256MB G-vigoare
Placă de sunet:
Sound Blaster 5.1
Hard Drive (e):
1-80GB 1-120GB western digital al
Optical Drive (e):
pionier al DVD-RW
Cauza / PSU:
personalizat de caz & 650w PSU
Răcire:
DIY watercooling
Network / Internet:
virgin 50mb
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate
Old 10 ianuarie 2009, 18:25
Noile state Group

în prezent, tot de pe laptop-ul meu apare pe tv ... chiar cursorul
Old 10 ianuarie 2009, 18:29
Noile state Group

i, m srry i, nu m fiind clar / / / ce-am, încerc să fac este vedere de o cerere, pe laptop-ul meu de pe ecranul TV, dar vreau să o vedere complet diferit cererea mea de pe laptop, care este ... sursă pentru ambele
Old 10 ianuarie 2009, 19:51
Grupul de donator

Eu doar clic sa o setare în Proprietăţi afişare, faceţi clic pe desktop scrie du-te la proprietăţi. şi de acolo, puteţi selecta ecranul care doriţi să-l fi principala o şi aşa mai departe. i furnică folosit vista pentru un timp atât de cant da instrucţiuni exacte cu privire la modul. spera acest lucru vă va ajuta

Old 11 ianuarie 2009, 07:40
Grupul de donator

Vista = Click dreapta pe desktop> Personalizare> Afişare setări.
Old 12 ianuarie 2009, 09:50
Noile state Group

OK baieti Apreciez toate raspunsurile, si eu, am dont de lucruri pe care le, am sugerat, dar fără rezultat i încă obţine acelaşi lucru pe laptop-ul meu ca sa fac pe monitor.or i pot obţine de la TV de alimentare de pe thetv My TV în timp ce am de lucru de pe computerul meu, dar mi-am spus cant uita-te la asta de pe site-ul meu laptop ecran în timp ce se uită la un alt site-ul meu de pe ecranul TV ... mi sa spus ca este nevoie de un T-9000 video card si eu, sunt destul de anumite meu laptop cant descurci ... Dacă aveţi orice alte sugestii i, m toate urechile Vă mulţumim pentru sprijin.
Old 12 ianuarie 2009, 16:31
Grupul de donator

Nu cred că există cu adevărat o modalitate de a face acest lucru. S-Video port de pe laptop-ul nu a fost făcut în acest scop - Ai un VGA în port?
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 12 ianuarie 2009, 16:33
Noile state Group

nu i dont
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.