![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am agatat-mi ecran plat tv pentru a-mi laptop printr-un cablu S-video, ceea ce vreau să faceţi este să aibă ecranele arată 2 diferite views.ie i wantplay de poker pe laptop-ul meu în timp ce-mi GF ceasuri filme online, hrana pentru animale de la meu ... Eu folosesc Vista, şi au o multime de berbec şi lăţime de bandă sugestii vor fi apreciate. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| puteţi trage peste ferestrele de la tv la laptop monitor? dacă este aşa glisaţi Windows Media Player pe ecranul laptop?
|
| |||
| |||
| în prezent, tot de pe laptop-ul meu apare pe tv ... chiar cursorul |
|
| |||
| |||
| i, m srry i, nu m fiind clar / / / ce-am, încerc să fac este vedere de o cerere, pe laptop-ul meu de pe ecranul TV, dar vreau să o vedere complet diferit cererea mea de pe laptop, care este ... sursă pentru ambele |
|
| |||
| |||
| Eu doar clic sa o setare în Proprietăţi afişare, faceţi clic pe desktop scrie du-te la proprietăţi. şi de acolo, puteţi selecta ecranul care doriţi să-l fi principala o şi aşa mai departe. i furnică folosit vista pentru un timp atât de cant da instrucţiuni exacte cu privire la modul. spera acest lucru vă va ajuta
__________________ |
|
| |||
| |||
| Vista = Click dreapta pe desktop> Personalizare> Afişare setări. |
|
| |||
| |||
| OK baieti Apreciez toate raspunsurile, si eu, am dont de lucruri pe care le, am sugerat, dar fără rezultat i încă obţine acelaşi lucru pe laptop-ul meu ca sa fac pe monitor.or i pot obţine de la TV de alimentare de pe thetv My TV în timp ce am de lucru de pe computerul meu, dar mi-am spus cant uita-te la asta de pe site-ul meu laptop ecran în timp ce se uită la un alt site-ul meu de pe ecranul TV ... mi sa spus ca este nevoie de un T-9000 video card si eu, sunt destul de anumite meu laptop cant descurci ... Dacă aveţi orice alte sugestii i, m toate urechile Vă mulţumim pentru sprijin. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu cred că există cu adevărat o modalitate de a face acest lucru. S-Video port de pe laptop-ul nu a fost făcut în acest scop - Ai un VGA în port?
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| nu i dont |