![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám hákovitý môjho bytu obrazovke tv na mojom notebooku cez s-video kábel, čo chcem urobiť, je mať na obrazovke zobraziť 2 rôzne views.ie wantplay poker aj na mojom notebooku, zatiaľ čo my gf hodinky filmy z mojej online krmivo ... I use Vista, a má veľa pamäte a šírku pásma nejaké návrhy budú oceňované. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| môžete pretiahnuť cez okná z tv na notebooku sledovať? Ak áno, stačí pretiahnuť Windows Media Player na obrazovke notebooku?
|
| |||
| |||
| v súčasnosti všetko na mojom notebooku ukazuje na tv ... aj kurzor |
|
| |||
| |||
| i, m srry i, m nie je jasné / / / co já, snažím sa ich zobraziť jednu žiadosť na mojom notebooku na televíznej obrazovke, ale aj chcieť zobraziť úplne inú aplikáciu na mojom notebooku, ktorý je ... zdroj pre obe |
|
| |||
| |||
| Len som klikol jeho nastavenia vo vlastnostiach zobrazenia napísať kliknite na ploche choďte na vlastnosti. a tam si môžete vybrať ježibabo obrazovky chcete byť hlavné a tak ďalej. ant i použité priehľad na chvíľu tak prevýšenia dať presný návod, ako. Hope this helps
__________________ |
|
| |||
| |||
| Vista = Kliknite pravým tlačidlom desktopu> Prispôsobiť> Nastavenia displeja. |
|
| |||
| |||
| ok kluci ocenia aj všetky odpovede, a já jsem dont čo vy, som navrhol, ale bezvýsledne aj naďalej dostávať rovnakú vec na mojom notebooku ako já na monitor.or Můžu TV kanál z thetv o Moja TV a zároveň aj pracovať na svojom počítači, ale i cant říkat podívej sa na tieto stránky na mojom notebooku obrazovke a zároveň hľadá na inom mieste na môj televíznej obrazovke ... Bolo mi povedané, že to berie ako T-9000 video karta a aj, m pretty niektoré mojej laptop zvládnuť prevýšenia, že ..., ak máte nejaké iné návrhy, i, m všetkých ušiach vďaka za vašu podporu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemyslím si, že to naozaj tak, ako to dosiahnuť. S-Video port, na svojom notebooku, nebolo pre tento účel - máte na VGA port?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ne, já dont |