мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Коришћење двоструког монитори

Reply

Тхреад Тоолс
Old 10. Мар 2009, 16:48
Нови члан групе

Default Коришћење двоструког монитори

Имам упецан мој телевизор равног екрана на мој лаптоп путем С-видео кабла, оно што желим да урадите је да има екране схоу 2 различита виеус.ие и уантплаы покер на мој лаптоп док моји ГФ сатова филмове из моје онлине феед ... Користим Виста, и имају много РАМ-а и бандуитх сваку сугестију ће поштовати.
Old 10. Мар 2009, 18:22
Донаторска Група

Ви можете вући преко прозора са тв на монитору лаптоп? ако је тако једноставно превуците Уиндоус Медиа Плаыер на екрану лаптоп?

Мы Сыстем: П * Л * А * З * М * А

Процесор (и):
2.3ГхЗ АМД
Матичне плоче:
Асус
РАМ меморија:
1 чезе ДДР
Графичка картица (е):
256МБ Г-форце
Соунд Цард:
звук Бластер 5,1
Тврди диск (и):
1-80гб 1-120гб западном дигитални'с
Оптички погон (е):
Пионеер-ова ДВД-РУ
Цасе / псу:
цустом цасе & 650у псу
Хлађење:
ДИЫ уатерцоолинг
Нетуорк / Интернет:
девице, 50мб
Монитор (е):
Ацер 23 "(Кс233ХБ)
Оперативни систем (е):
Виста Ултимате
Old 10. Мар 2009, 18:25
Нови члан групе

тренутно је све на мој лаптоп појави на тв ... чак и курсора
Old 10. Мар 2009, 18:29
Нови члан групе

Ја, ја срры м, м није јасна / / / оно што ја, м покушава учинити је приказ једне пријаве на мој лаптоп на ТВ екрану, али ја желим поглед сасвим другу апликацију на мој лаптоп ... која је извор за оба
Old 10. Мар 2009, 19:51
Донаторска Група

ја управо кликнули његова поставка својства писати на екрану кликните на десктопу идите на својства. и од тамо можете одабрати вештица сцреен желите бити главни једно и друго. И мрав Виста користи неко време тако да не могу вам дати тачне упутства о томе. Наде ово помаже

Old 11. Мар 2009, 07:40
Донаторска Група

Виста = Десним тастером миша кликните на радну површину> Персонализирај> подешавања приказа.
Old 12. Мар 2009, 09:50
Нови члан групе

ок момци Цијеним све одговоре, и ја сам у ствари које не, предложили смо, али то не искористити и још увек добити исту ствар на мој лаптоп као ја на монитор.ор ја могу добити информације од тхетв тв о док је мој ТВ и радити на мом рачунару, али ја лицемјерје рећи погледати овај сите на мој лаптоп заслон док гледа на другом месту на мојој тв екрану ... речено ми је потребно као Т-9000 па и видео картице, прилично м одређене мој лаптоп цант обрадимо да ... ако имате било какве друге предлоге и, м све уши Тханкс фор ыоур суппорт.
Old 12. Мар 2009, 16:31
Донаторска Група

ЈА донт 'мислити има заиста начин да то урадите. С-Видео порта на ваш лаптоп није била направљена за ову сврху - да ли ви да има ВГА у луци?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 12. Мар 2009, 16:33
Нови члан групе

но ја донт
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Помоћ са Дуал Монитори Како поставити? Тхересонлы1 Грапхицс Цардс & Мониторс 11 18. јула 2009 05:03
Дуал Монитори У / 1 ВГА Порт ДаниелАндСтуфф Грапхицс Цардс & Мониторс 1 15. јула 2009 15:43
Дуал Монитори - Проблем Ресолутион ксиингли Грапхицс Цардс & Мониторс 2 5 фебруар 2009 18:36
8800ГТС Дуал Монитори Помоћ ЫРТНЕГ Грапхицс Цардс & Мониторс 2 19 јануар 2009 12:40
Проблем са двојним монитори Мисцхман Грапхицс Цардс & Мониторс 20 9. септембра 2008 09:32
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц