![]() |
|
| |||
| |||
| Ben dizüstü bir video kablosu, ne yapmak istiyorlar üzerinden benim düz ekran TV bağımlısı olan ekranlar 2 views.ie I wantplay Poker benim laptop farklı göstermek var iken benim çevrimiçi besleme gelen GF saatler filmler ... i uzak manzara, ve bol RAM ve bant genişliği olan önerilerinizi takdir edilecektir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bir TV gelen dizüstü izlemek için pencereler arasında sürükleyebilirsiniz? eğer böyle ise sadece dizüstü bilgisayar ekranında Windows Media Player sürükleyin?
|
| |||
| |||
| benim laptop şu anda herşey TV'de görünür ... hatta İmleci |
|
| |||
| |||
| , K srry, net olmayan / / / i, ne çalışıyorum TV ekranında benim laptop bir uygulama view m, ama benim laptop ... olan ise tamamen farklı bir uygulama görmek istiyor gerekse kaynak |
|
| |||
| |||
| Sadece tıkladıysanız ekran özellikleri olan bir ayar masaüstü özelliklerini gidin tıklayın yazın. ve oradan size ana bir vb olmak istiyorum cadı ekranı seçebilirsiniz. Ben karınca kadar nasıl. Bu umut ilgili tam talimatları vermek cant bir süre için uzak manzara kullanılan yardımcı olur
__________________ |
|
| |||
| |||
| Vista = Sağ tıklayın masaüstü> Kişiselleştir> Ekran ayarları. |
|
| |||
| |||
| Tamam çocuklar i tüm cevaplar için teşekkür eder ve i şeyleri size önerilen ve ve dont, ama boşuna i hala i monitor.or i thetv on the TV besleme alabilirsiniz gibi benim laptop da aynı şey almak My TV ise benim dizüstü bilgisayar ekranında bu sitede benim bilgisayar i iş, ama i cant söylüyorlar bak sırasında My TV ekranında başka bir siteye bakarak ... Ben bunu söyledim bir değil gibi sürer-9000 ekran kartı ve i, m güzel benim laptop cant ele belli ki ... varsa başka öneriler i destek için E kulak teşekkürler. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben gerçekten bunu yapmak için bir yol düşünmüyoruz. S-Dizüstü Video portu bu amaçla yapılan wasn't - port bir VGA var mı?
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| hayır I dont |
![]() |
|
| Bookmarks |