![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я підключив мій телевізор з плоским екраном до моїх ноутбуком через S-Video кабель, що я хочу зробити, це має 2 екрани показують різні views.ie я wantplay покер на моєму ноутбуці Хоча моя GF фільми годинник від своєї інтернет-каналу ... Я використовую Vista, і є багато оперативної пам'яті і пропускна здатність будь-які пропозиції будуть оцінені. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви можете перетягнути вікно навпроти телевізора і таблиця чемпіонату? Якщо перетягти просто це так Windows Media Player на екрані ноутбука?
|
| |||
| |||
| В даний час все на моєму ноутбуці відображається на екрані телевізора ... навіть курсором |
|
| |||
| |||
| Я, я Srry м, м не чіткі / / / Що я намагаюся зробити, це думка однієї програми на моєму ноутбуці на екрані телевізора, але я хочу, щоб думка зовсім інше застосування на моєму ноутбуці ... це джерелом для обох |
|
| |||
| |||
| Я просто клацнули свої налаштування у властивостях екрану натисніть кнопку Створити на робочому столі Перейти до властивостей. і звідти можна вибрати відьом екрані ви хочете бути головним і так далі. Я мураха Vista використовували якийсь час таким нахиляє дати вам точні інструкції про те. Сподіваємося, що це допомагає
__________________ |
|
| |||
| |||
| Vista = Клацніть правою кнопкою миші робочий стіл> Персоналізація> Установки дисплея. |
|
| |||
| |||
| OK хлопців, яких я ціную всі відповіді, і я, В. Е. Dont речей, які ви, В. Е. запропонували, але даремно я як і раніше, отримують те ж саме на моєму ноутбуці, як я роблю на monitor.or я можу отримати від ТВ-канал на thetv My TV, поки я працював на моєму комп'ютері, але я нахиляє кажу подивіться на цей сайт на моєму ноутбуці екран, дивлячись на інший сайт на моєму екрані телевізора ... Мені сказали, вона займає, як T-9000 відеокарта і я, дуже м певні моєму ноутбуці нахиляє ручкою, що ... якщо у Вас є інші пропозиції, I, M для будь-якого типу вух Дякуємо за вашу підтримку. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не думаю, що насправді спосіб зробити це. S-видео порт на вашому ноутбуці не було зроблено для цієї мети - Ви маєте на VGA порт?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Я не Dont |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допомога з отриманням подвійного монітори в цьому плані? | Theresonly1 | Графічні карти & Монітори | 11 | 18 липня 2009 05:03 |
| Dual монітори Вт / 1 порт VGA | DanielAndStuff | Графічні карти & Монітори | 1 | 15 липня 2009 15:43 |
| Dual монітори - вирішення проблем | xiingli | Графічні карти & Монітори | 2 | 5 лютого 2009 18:36 |
| 8800GTS Dual Допомога монітори | YRTNEG | Графічні карти & Монітори | 2 | 19 січня 2009 12:40 |
| Проблеми з двома моніторами | Mischman | Графічні карти & Монітори | 20 | 9 вересня 2008 09:32 |
| Різьба Інструменти | |
| |