![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Наскоро купи VGA адаптер към RCA да използвам моя телевизор като монитор за лаптопа си, но не мога да изглеждам към добивам то към работа. Имам лаптоп, свързани с жълтата видео входа на телевизора.
Мисля, че проблемът е, че моята TV има честота на опресняване от 50Hz, но за моя лаптоп не мога да изглежда да е по-ниска, че 60Hz. Аз съм с ATI Catalyst Контролен център (v9.3) и получаване на МНОГО разочарован. Понякога, когато съм шибвам между AVS Терес едно трептене на това, което може да е екран, но нищо по-добро от това. КБК е определено бране на ТВ Аз просто не могат да изглеждат промените честота на опресняване. Има някой има някакви предложения? |
|
|
|||
|
|||
|
На моя лаптоп трябваше да се използва "Fn" и "F5" заедно, за да превключвате между дисплеите "лаптоп", "телевизия", "И"
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Опитвал ли си дава възможност на втори монитор (ТВ) в езика propeties прозорец.