![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nedávno jsem koupil VGA na RCA adaptér používat moje TV jako monitoru pro můj notebook, ale nemohu se zdá, že dostat se do práce. Mám notebook připojen na žlutý video vstup na TV. Myslím, že problém je v tom, že moje televize má obnovovací frekvenci 50Hz, ale na mém notebooku Nedaří se mi dostat nějakou nižší než 60 Hz. Jsem pomocí ATI Catalyst Ovládací centrum (v9.3) a jak se velmi frustrovaný. Někdy, když jsem film mezi AVS theres jeden blikání, co by mohlo být na obrazovce, ale nic víc. CCC je určitě zvednout TV jsem Nedaří se mi změnit obnovovací frekvence. Má tu někdo nějaké návrhy? |
|
| |||
| |||
| Na mém notebooku jsem musel použít "Fn" a "F5" společně přepínat zobrazení mezi "laptop", "TV", "Jak" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Have you tried umožňující druhý monitor (TV) v okně displeje propeties.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Radeon HD 4890 Problém s monitoru | szeloke | Graphics Cards & Monitory | 1 | 31. května 2009 11:46 |
| Radeon Fan Speed Zobrazen jako 0RPM v Monitor Software | Bandit | Graphics Cards & Monitory | 1 | 22. května 2009 09:50 |
| Radeon Xpress 1250 pomohou ~ | lufei | Graphics Cards & Monitory | 10 | 18. leden 2008 23:48 |
| ATI Xpress 1100 Graphics? | SHEPH3RD | Graphics Cards & Monitory | 1 | 11. listopadu 2007 00:54 |
| ATI Radeon Xpress 200 video paměť? | slaný | Graphics Cards & Monitory | 1 | 20. března 2007 09:21 |
| Thread Nástroje | |
| |