![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Πρόσφατα αγόρασα ένα VGA σε RCA προσαρμογέα για την χρήση μου ως παρακολουθεί τηλεόραση για φορητό υπολογιστή μου, αλλά δεν μπορώ να φαίνεται να μπορεί να λειτουργήσει. Έχω μου laptop συνδεδεμένα με το κίτρινο εισδου βίντεο στην τηλεόραση. Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ότι η τηλεόραση μου έχει ένα ρυθμό ανανέωσης των 50HZ αλλά για φορητό υπολογιστή μου δεν μπορώ να φαίνεται ότι σε κάθε χαμηλότερο 60Hz. Είμαι χρησιμοποιώντας ATI Catalyst Control Centre (v9.3) και ΠΟΛΥ να απογοητεύονται. Μερικές φορές, όταν το πάτημα μεταξύ AVS Theres ένα τρεμοσβήματος του τι θα μπορούσε να είναι η οθόνη, αλλά τίποτα δεν καλύτερη από αυτή. CCC είναι σίγουρα μετά τα τηλεοπτικά Απλά δεν φαίνεται να μπορεί να αλλάξει το ρυθμό ανανέωσης. Έχει κανείς έχεις κάποια πρόταση; |
|
| |||
| |||
| Στον φορητό μου είχα να χρησιμοποιούν "Fn" και "F5" μαζί με την εναλλαγή μεταξύ εμφανίζει "laptop", "TV", "δύο" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε δοκιμάσει επιτρέπει τη δεύτερη οθόνη (τηλεόραση) στην propeties βιτρίνα.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Radeon HD 4890 Πρόβλημα με παρακολουθεί | szeloke | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 31 Μαΐου 2009 11:46 |
| Radeon Fan Speed εμφανίζεται ως 0RPM στο Λογισμικό Παρακολούθησης | Bandit | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 22η Μαΐου 2009 09:50 |
| Radeon Xpress 1250 βοηθήσει ~ | lufei | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 10 | 18 Ιαν 2008 23:48 |
| Γραφικών ATI Xpress 1100; | SHEPH3RD | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 11 Νοε 2007 00:54 |
| ATI Radeon Xpress 200 μνήμης βίντεο; | αλμυρό | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 20 Μαρ 2007 09:21 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |