![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedavno sam kupio VGA na RCA adapter za korištenje moji TV kao monitor za moj laptop, ali JA licemjerje 'činiti se da biste dobili Internet to funkcionirati. Imam moj laptop spojen na žute video ulaz na TV-u. Mislim da je problem je da moj TV je brzina osvježavanja od 50Hz ali na moj laptop ne mogu se činiti da bi bilo koji niže da 60hz. Im 'koristeći ATI Catalyst Control centru (v9.3), te uzimajući VRLO frustriran. Ponekad kad sam zvrčka između AVS theres jedan plamičak što bi se moglo ekrana, ali ništa bolje od toga. HGK je definitivno branje gore TV JA pravedan činiti se to ne može promijeniti osvježiti stopu. Je li iko ima bilo koji sugestija? |
|
| |||
| |||
| Na moj laptop sam morao koristiti "Fn" i "F5" zajedno na prekidač prikazuje između "laptop", "TV", "I" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li pokušao omogućiti drugi monitor (TV) u prozoru prikazati propeties.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Radeon HD 4890 Problem s monitorom | szeloke | Graphics Cards & Monitors | 1 | 31. svibanj 2009 11:46 |
| Radeon Fan Speed prikazane kao u 0RPM Monitor Softver | Bandit | Graphics Cards & Monitors | 1 | 22. svibanj 2009 09:50 |
| Radeon Xpress 1250 help ~ | lufei | Graphics Cards & Monitors | 10 | 18 siječanj 2008 23:48 |
| ATI Xpress 1100 grafika? | SHEPH3RD | Graphics Cards & Monitors | 1 | 11. studeni 2007 00:54 |
| ATI Radeon Xpress 200 video memorije? | slan | Graphics Cards & Monitors | 1 | 20. ožujak 2007 09:21 |
| Thread Tools | |
| |