![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| אני לאחרונה קנה VGA ל RCA מתאם כדי להשתמש הטלוויזיה שלי בתור צג הנייד שלי, אבל לא מצליחים להשיג אותו לעבודה. יש לי את הנייד מחובר הצהובה קלט וידאו על טלוויזיה. אני חושב שהבעיה היא כי הטלוויזיה שלי יש קצב הרענון של 50hz אבל על הנייד שלי, אני לא מצליחים להגיע כל כך נמוך 60hz. אני משתמש ב ATI Catalyst Control Centre (v9.3) וגם מקבל מאוד מתוסכל. לפעמים כשאני קפיצי בין AVs theres א זיק של מה יכול להיות על המסך, אבל שום דבר יותר טוב מזה. CCC היא בהחלט להרים את הטלוויזיה, אני פשוט לא מצליחים לשנות את קצב הרענון. האם למישהו יש כל הצעה? |
|
| |||
| |||
| על הנייד שלי הייתי צריך להשתמש "Fn" ועל "F5" יחד כדי לעבור בין מציג בין המחשב הנייד "", "טלוויזיה", "שני" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ניסית המאפשר הצג השני (הטלוויזיה) בחלון propeties להציג.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| RADEON HD 4890 בעיה עם צג | szeloke | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 31 מאי 2009 11:46 |
| RADEON Fan Speed מוצגות כפי 0RPM ב 'צג תוכנה | BANDIT | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 22 מאי 2009 09:50 |
| RADEON Xpress 1250 עזרה ~ | lufei | כרטיסי מסך & Monitors | 10 | 18 ינואר 2008 23:48 |
| ATI Xpress 1100 גרפיקה? | SHEPH3RD | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 11th נובמבר 2007 00:54 |
| ATI RADEON Xpress 200 זיכרון וידאו? | מלוח | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 20 מרץ 2007 09:21 |
| שרשרת כלים | |
| |