![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš neseniai nusipirkau VGA su RCA adapterį naudoti mano TV nes už mano nešiojamojo kompiuterio monitorius, bet I can't seem to get it dirbti. Turiu nešiojamas kompiuteris prijungtas prie geltonos vaizdo įvestį televizija. Manau, kad problema yra ta, kad mano TV atnaujinimo dažnį 50Hz, bet mano nešiojamas I can't seem to get bet mažesnis nei 60 Hz. I'm naudojant ATI Catalyst Control Center (v9.3) ir gauti LABAI nusivylė. Kartais, kai aš stuktelkite tarp AVS Theres, kas galėtų būti ekrano mirgėjimas, bet nieko geriau už tai. BMK tikrai įlaipinami Televizija I just can't seem to pakeisti vaizdo atnaujinimo dažniui. Ar kas nors turite kokių pasiūlymų? |
|
| |||
| |||
| Mano nešiojamas man teko naudoti "Fn" ir "F5" kartu su Toggle rodo tarp "laptop", "Televizorius", "ir" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs bandė sudaryti antrą monitorių (TV) ekrane propeties langą.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Radeon HD 4.890 Problema su ekranu | szeloke | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Gegužė 31, 2009 11:46 |
| Radeon Ventiliatoriaus greitis rodomas kaip 0RPM į monitorius įranga | BANDIT | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Gegužė 22, 2009 09:50 |
| Radeon Xpress 1.250 Pagalba ~ | lufei | Graphics Cards & Monitoriai | 10 | 18 sausis 2008 23:48 |
| ATI XPRESS 1.100 Grafika? | SHEPH3RD | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Lapkritis 11, 2007 00:54 |
| ATI Radeon Xpress 200 video atmintis? | sūrus | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Kovas 20, 2007 09:21 |
| Temos įrankiai | |
| |