![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Recent am cumparat un adaptor VGA la RCA să-mi folosesc TV ca un monitor pentru laptop-ul meu, dar nu pot să par pentru al face să funcţioneze. Am meu laptop conectat la galben intrare video la TV.
Cred că este o problemă pe care mi-TV are o rată de reîmprospătare de 50 Hz, dar pe sistemul meu laptop nu pot părea mai mică pentru a obţine orice ca 60Hz. Sunt folosind ATI Catalyst Control Centre (v9.3) şi obţinerea FOARTE frustrat. Uneori, când am scutura între AVS theres o pâlpâire a ceea ce ar putea fi de ecran, dar nimic mai mult de-atât. CCC este cu siguranta sa iau eu doar la TV se pare că nu poate să se schimbe de rata de reîmprospătare. A luat cineva sugestii? |
|
|
|||
|
|||
|
Pe meu laptop am avut de a folosi "Fn" şi "F5" împreună pentru a comuta între afişează "laptop", "TV", "Both"
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Aţi încercat să permită al doilea monitor (TV), în propeties fereastra de afişare.