![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedávno som kúpil VGA na RCA adaptér používať moje TV ako monitora pre môj notebook, ale nemôžem sa zdá, že dostať sa do práce. Mám notebook pripojený na žltý video vstup na TV. Myslím, že problém je v tom, že moje televízia má obnovovaciu frekvenciu 50Hz, ale na mojom notebooku Nedarí sa mi dostať nejakú nižší ako 60 Hz. Som pomocou ATI Catalyst Ovládacie centrum (v9.3) a ako sa veľmi frustrovaní. Niekedy, keď som film medzi AVS Theres jeden blikania, čo by mohlo byť na obrazovke, ale nic víc. CCC je určite zvednout TV jsem Nedarí sa mi zmeniť obnovovacej frekvencie. Má tu niekto nejaké návrhy? |
|
| |||
| |||
| Na mojom notebooku som musel použiť "Fn" a "F5" spoločne prepínať zobrazenie medzi "laptop", "TV", "Ako" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Have you tried umožňujúci druhý monitor (TV) v okne displeja propeties.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Radeon HD 4890 Problém s monitora | szeloke | Graphics Cards & Monitory | 1 | 31. mája 2009 11:46 |
| Radeon Fan Speed Zobrazenie ako 0RPM v Monitor Software | Bandit | Graphics Cards & Monitory | 1 | 22. mája 2009 09:50 |
| Radeon Xpress 1250 pomôžu ~ | lufei | Graphics Cards & Monitory | 10 | 18. január 2008 23:48 |
| ATI Xpress 1100 Graphics? | SHEPH3RD | Graphics Cards & Monitory | 1 | 11. novembra 2007 00:54 |
| ATI Radeon Xpress 200 video pamäť? | slaný | Graphics Cards & Monitory | 1 | 20. marca 2007 09:21 |
| Thread Tools | |
| |