менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Використання телевізор як монітор з ATI Radeon Xpress 1100

Reply

Різьба Інструменти
Old 17 червня 2009, 11:02
Нові члени групи

Default Використання телевізор як монітор з ATI Radeon Xpress 1100

Нещодавно я купила на RCA VGA адаптера використовувати свій телевізор як монітор для мого ноутбука, але я ніби як не можу змусити його працювати. У мене є ноутбук підключений до жовтої відеовходом на телевізорі.

Я думаю, що проблема в тому, що мій телевізор має частоту оновлення 50 Гц, але на моєму ноутбуці я не можу здатися, щоб отримати будь-який більш низькою, ніж 60 Гц. Я використовую ATI Catalyst Control центр (v9.3) і одержувати дуже засмучений.

Іноді, коли я Флік між AVS Theres мерехтіння, що може бути на екрані, але нічого кращого, ніж це. СТС, безумовно, підбираючи TV Я просто не можу здатися, щоб змінити частоту оновлення.

Хто-небудь є які-небудь пропозиції?
Old 10 жовтня 2009, 23:25
Нові члени групи

На моєму ноутбуці я був змушений використовувати "Fn" і "F5" разом для перемикання між дисплеями "ноутбук", "ТВ", "І"
Old 11 жовтня 2009, 12:11
Донор групи

Ви пробували дозволило другому моніторі (ТБ) у вікні відображення propeties.

Шпалери на робочий права кнопка миші -> Властивості -> Монітори -> Монітор '2 '-> Змінити резолюцію.

Сподіваюся, що це допомагає.

Моя система: xX_TeK_GaMeR_Xx

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6700
Материнська плата:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
ОЗУ:
OCZ 6400 2 X 2GB ReaperX
Графічна карта (и):
MSI NX8800GT
Звукова карта:
Realtek ALC 889A Dolby Digital
Жорсткий диск (и):
OCZ 60GB SSD, WD 250GB HDD
Оптичний привід (и):
LG HL-DT-ST DVDRAM GH22LS30
Діло / PSU:
Cooler Master HAF-932, OCZ 600W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Ethernet, BT @ 2MB (250KB / S DL)
Монітор (и):
Xerox XA7-17i, SHARP LC26D44
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate RC1 X32
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.