по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Използването TV като монитор-емулатор, причинени проблеми!

Reply

Нишка Инструменти
Old 6 юни 2009 г., 06:12
Новите държави Група

Default Използването TV като монитор-емулатор, причинени проблеми!

помощ! Аз съм текат ми компютър (Vista Home Premium Service Pack 2) чрез моя телевизор (а Sharp LC-32D44E-BK). Всичко вървеше добре, докато не се завтече epsxe 160 Playstation емулатор за пръв (и единствен!) Време. Сега е филм през цялото време. приятел казва, че той си мисли, че част от информацията е отри (както можете да кажа, аз не съм REALLY технически!), както и че в компютъра е четенето на монитора като нещо друго. На честота на опресняване е само позволява 60 Херц. Знам, че не е на телевизора, защото нормалните канали всички са наред, както и PC също е ОК чрез монитор. Може ли някой от помощ?

Благодаря предварително
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Проблеми с LCD монитор holdinfoldin Общи Хардуер Чат 7 25 Окт 2008 08:00
Какво е причинило това?? kcjoker Дискове & сменяемите носители 4 16-то ноември 2007 17:22
80s 90-те години Видео Arcade Emulator CG Man Общи Софтуер Чат 7 7 юни 2007 11:07
Xbox 360 ИПС емулатор за PC? mhidhir93 PC & конзолата Gaming 2 21 Март 2007 06:44
Помощ! "Монитор" Проблеми steven1 Общи Хардуер Чат 25 8-ми март 2007 година 00:06
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc