μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Χρησιμοποιώντας ως παρακολουθούν τηλεόραση-emulator προκαλούνται προβλήματα!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 6 Ιουν 2009, 06:12
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Χρησιμοποιώντας ως παρακολουθούν τηλεόραση-emulator προκαλούνται προβλήματα!

βοήθεια! Μου τελειώνει μου PC (Vista Home Premium Service Pack 2) μέσω της TV μου (α-32D44E Sharp LC-BK). Τα πάντα θα ήταν ωραία μέχρι i εκτελέσατε epsxe 160 Playstation emulator για το πρώτο (και μόνο!) Χρόνο. Τώρα flickers όλη την ώρα. ένας φίλος λέει ότι θεωρεί ότι μια πληροφορία έχει ξεκληρίστηκαν (όπως μπορείτε να πείτε, εγώ δεν είμαι πραγματικά τεχνική!), και ότι το pc είναι η ανάγνωση παρακολουθεί ως κάτι άλλο. Ο ρυθμός ανανέωσης είναι μόνο 60 επιτρέπει Hertz. Γνωρίζω ότι δεν είναι η τηλεόραση, επειδή η κανονική κανάλια είναι όλα εντάξει, και του υπολογιστή είναι επίσης ok μέσω μιας οθόνης. Μπορεί κανείς να βοηθήσει;

ευχαριστώ εκ των προτέρων
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Προβλήματα με lcd παρακολουθεί holdinfoldin Γενική Συζήτηση Hardware 7 25 Οκτ 2008 08:00
Τι προκάλεσε αυτή;; kcjoker Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 4 16 Νοε 2007 17:22
80s 90s Video Arcade Emulator CG Μαν Γενικά Λογισμικό Chat 7 7 Ιουν 2007 11:07
Xbox 360 ΟΝΕ εξομοιωτή για PC; mhidhir93 PC & Console Gaming 2 21 Μαρ 2007 06:44
Βοήθεια! Παρακολούθηση Προβλήματα steven1 Γενική Συζήτηση Hardware 25 8 Μάρτη 2007 00:06
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.