manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Pomoću TV-emulator kao monitor izazvao probleme!

Reply

Thread Tools
Old 6. lipnja 2009, 06:12
Novi član grupe

Default Pomoću TV-emulator kao monitor izazvao probleme!

pomoć! Im 'trčanje moj PC (Vista Home Premium Service Pack 2) kroz moj TV (a Sharp LC-32D44E-BK). Sve što se događalo u redu dok nisam išla epsxe 160 Playstation emulator za prvi (i jedini!) Vrijeme. Sada je flickers svih vremena. prijatelj kaže da smatra da je dio informacija je izbrisala (kao što mogu reći, ja STVARNO ne tehnička!), te da je čitanje pc monitora kao nešto drugo. U stopu osvježavanja je samo dopuštajući 60 Hertz. Znam da nije TV kanala, jer su sve normalne u redu, a PC je ok kroz monitor. Može bilo tko pomoć?

Thanks in advance
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Problemi s LCD monitor holdinfoldin General Hardware Chat 7 25. listopad 2008 08:00
Što je uzrokovalo ovo? kcjoker Drives & Izmjenjivi mediji 4 16. studeni 2007 17:22
80s 90-ih Video Arkade emulator CG Man Općenito Software Chat 7 7. lipnja 2007 11:07
Xbox 360 EMU emulator za PC? mhidhir93 PC & konzole Igre 2 21. ožujak 2007 06:44
Pomoć! Monitor Problemi steven1 General Hardware Chat 25 8. ožujak 2007 00:06
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.