![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| pomoć! Im 'trčanje moj PC (Vista Home Premium Service Pack 2) kroz moj TV (a Sharp LC-32D44E-BK). Sve što se događalo u redu dok nisam išla epsxe 160 Playstation emulator za prvi (i jedini!) Vrijeme. Sada je flickers svih vremena. prijatelj kaže da smatra da je dio informacija je izbrisala (kao što mogu reći, ja STVARNO ne tehnička!), te da je čitanje pc monitora kao nešto drugo. U stopu osvježavanja je samo dopuštajući 60 Hertz. Znam da nije TV kanala, jer su sve normalne u redu, a PC je ok kroz monitor. Može bilo tko pomoć? Thanks in advance |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Problemi s LCD monitor | holdinfoldin | General Hardware Chat | 7 | 25. listopad 2008 08:00 |
| Što je uzrokovalo ovo? | kcjoker | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 16. studeni 2007 17:22 |
| 80s 90-ih Video Arkade emulator | CG Man | Općenito Software Chat | 7 | 7. lipnja 2007 11:07 |
| Xbox 360 EMU emulator za PC? | mhidhir93 | PC & konzole Igre | 2 | 21. ožujak 2007 06:44 |
| Pomoć! Monitor Problemi | steven1 | General Hardware Chat | 25 | 8. ožujak 2007 00:06 |
| Thread Tools | |
| |