![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| segítség! Én vagyok én fut PC (Vista Home Premium Service Pack 2) a TV-én (a Sharp LC-32D44E-BK). Minden rendben volt, amíg nem megy jól futott epsxe 160 Playstation emulátorral, az első (és csak!) Idő. Most már villog mindig. Egy barátom azt mondja, úgy gondolja, hogy egy információt nem törölte (mivel lehet tudni, én tényleg nem technikai!), és hogy a számítógép olvasatban a monitort, mint valami más. A frissítés csak az, hogy 60 Hertz. Tudom, hogy nem a TV-t, mert a szokásos csatornákon mind szép, és a számítógép is OK keresztül ellenőrzi. Tud valaki segíteni? thanks in advance |
![]() |
|
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Gondok vannak az LCD monitor | holdinfoldin | Általános fémáru Chat | 7 | 25. október 2008 08:00 |
| Mi okozza ezt? | kcjoker | Drives & Removable Media | 4 | 16. november 2007 17:22 |
| 80s 90s Játékterem Emulátor | CG Man | General Chat szoftver | 7 | 7. június 2007 11:07 |
| Xbox 360 PC emulátor EMU? | mhidhir93 | PC és konzol játékok | 2 | 21. március 2007 06:44 |
| Segítség! Monitor gondok | steven1 | Általános fémáru Chat | 25 | Március 8, 2007 00:06 |
| Téma eszközök | |
| |