rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Korzystanie z telewizora jako monitora-emulator spowodowane problemami!

Reply

Narzędzia wątku
Old 6. czerwiec 2009, 06:12
Nowe państwa grupy

Default Korzystanie z telewizora jako monitora-emulator spowodowane problemami!

pomoc! I'm uruchomiony na moim komputerze (Vista Home Premium z dodatkiem Service Pack 2) za pośrednictwem mojego telewizora (a Sharp LC-32D44E-BK). Wszystko było dobrze, dopóki nie będzie prowadził epsxe 160 Playstation emulator dla pierwszego (i tylko!) Czas. Teraz migocze cały czas. znajomym mówi, że uważa, że informacja została wytrzeć (jak można powiedzieć, jestem naprawdę nie techniczne!) oraz, że komputer jest czytanie monitora jako coś innego. Częstotliwość odświeżania jest zezwolenie jedynie na 60 Hz. Wiem, że to nie jest normalne, ponieważ TV kanały są dobrze, a komputerem jest ok poprzez monitora. Czy ktoś pomoże?

thanks in advance
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.