mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Reply

Thread Tools
Old 6 iunie 2009, 06:12
Noile state Group

ajuta! Sunt ruleze PC-ul meu (Vista Home Premium Service Pack 2) prin intermediul meu TV (a Sharp LC-32D44E-BK). Totul mergea bine, până când am fugit epsxe 160 Playstation emulator pentru prima (şi numai!) Timp. Acum este flickers tot timpul. un prieten spune că el crede că o bucată de informaţii a fost şters (după cum vă pot spune, eu nu sunt foarte tehnice!), şi de faptul că PC-ul este citit de monitor ca altceva. De rata de reîmprospătare este numai permiţând 60 Hertz. Stiu ca nu e la TV, deoarece canalele normale sunt toate în regulă, şi PC-ul este, de asemenea, ok, printr-un monitor. Poate ajuta cineva?

multumesc anticipat
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.