![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| допомогу! я біжу мій комп'ютер (Vista Home Premium Service Pack 2) за допомогою телевізора (Sharp LC-32D44E-BK). Все йшло добре, поки я біг epsxe 160 Емулятор Playstation для перших (і лише!) Раз. Тепер він моргає весь час. Друг каже, що він думає, що частина інформації була знищена (як ви можете сказати, я дійсно не технічних!), І що комп'ютер читає монітор якось ще. Частота оновлення тільки дозволяти 60 герц. Я знаю, що це не телевізор, тому що звичайні канали все нормально, і ПК, також ОК через монітор. Хто-небудь може допомогти? Спасибо заранее |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблеми з РК-монітор | holdinfoldin | Генеральний обладнання чат | 7 | 25 жовтня 2008 08:00 |
| Що послужило причиною цього? | kcjoker | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 16 листопада 2007 17:22 |
| 80s 90s відео Arcade Emulator | CG Man | General Software чат | 7 | 7 червня 2007 11:07 |
| Xbox 360 емулятор EMU за комп'ютером? | mhidhir93 | PC & консоль Gaming | 2 | 21 березня 2007 06:44 |
| Допомога! Монітором | steven1 | Генеральний обладнання чат | 25 | 8 березня 2007 00:06 |
| Різьба Інструменти | |
| |