![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| По принцип, когато се използва тази видео карта (9800GX2) всички цветни и графични е много "botched" и цветът е провален. Имам качен екранна снимка на това, което изглежда. Аз опитах преинсталирането на водачите, включително и пълното премахване на старата тогава инсталирането на нови такива, както и някои от старите slightling искал 183. Аз опитах видео карти на два компютъра и от двете от тях тя е една и съща активност ефект. Преди (два дни) на компютъра би добре, но когато се завтече всяка игра, като например света на Warcraft на призива на митото 4,5 на графика би винт и цвят на кожата, след което компютърът ще се заключа в резултат на син екран на смъртта и рестартира. Но сега компютъра просто изглежда, че е в кадър. Имам използвани видео карти в моя компютър за около 12 месеца без никакви проблеми, вече всичко около това. Също така ми PC спецификациите: Intel q9300 4 GB RAM (само 3,5 защото XP 32bit) Windows XP 32bit 500 W PSU кадър е от друг компютър, който използва Vista, Intel i7 и 750 вата PSU Опитах се използва HD3450 на текущата ми компютър с XP, и всичко работи добре (добре, освен аз арго играят игри, защото картата е боклук LOL) снимка: |
|
| |||
| |||
| Вашият GX2 е crapped Навън. RMA него. Една от моите е crapped, както е добре. POersonally Мисля, че имаме прецакана и тя е боклук карта, но това е друга история ............ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Прегряване, лошо VRAM, или PSU. От # 3 на сортиране на изключена и # 1 на вероятност в две компютри, тогава това е # 2, RMA я Бъба каза.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Познавам хора, които познават своите неща около hardward вече са публикувани. Но това е само аз, или не, че изглежда като нейното участие в 256colours? Или 8bit. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| 9800GX2 Вътрешен SLI | icu222much | Графика на карти & Монитори | 4 | 30 октомври 2008 год. 20:12 |
| Охладителна един 9800GX2 | icu222much | Графика на карти & Монитори | 2 | 21 Авг 2008 07:49 |
| 3870x2 ATI или NVIDIA 9800gx2? | harryc | Графика на карти & Монитори | 5 | 3 юни 2008 23:34 |
| Бръмчене от вътре случай | andymac2k1 | Общи Хардуер Чат | 14 | 23rd Апр 2008 20:15 |
| 9800gx2? | computeruler | Графика на карти & Монитори | 14 | 15 април 2008 17:50 |
| Нишка Инструменти | |
| |