![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| V podstatě když i touto grafickou kartou (9800GX2) všechny barvy a grafika je velmi "botched" a barva je v troskách. jsem nahrál snímek o tom, co to vypadá. Jsem se pokusil přeinstalací ovladače, včetně úplné odstranění starého potom instalaci nových i starších slightling rád 183. Jsem se pokusil o grafickou kartu, za dva počítače a na obou z nich má stejnou účast účinek. Před (dva dny) na počítači, by dobře, ale když jsem běžel jakékoli hry, jako je World of Warcraft z Call of Duty 4,5, grafiky by mhouřit a barvu, potom počítač bude orámování výsledkem modrá obrazovka smrti a restartu. Ale teď k počítači prostě vypadá, že je na snímku. Jsem použil grafickou kartu v mém počítači asi 12 měsíců, nyní bez problémů vše v okolí. Také můj počítač specifikace: Intel q9300 4 GB RAM (pouze 3,5 protože XP 32bit) Windows XP 32bit 500 W PSU obrázek je z jiného počítače, který používá Vista, Intel I7 a 750w PSU Snažil jsem se pomocí HD3450 na mé současné počítače s XP a vše funguje (a navíc i cant hrát hry, protože karta je svinstvo lol) obrázek: |
|
| |||
| |||
| Vaše GX2 má crapped ven. RMA je. Jedna moje má crapped tak dobře. POersonally Myslím, že jsme v háji a je to svinstvo kartu, ale to je jiný příběh ............ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přehřívání, špatná VRAM nebo PSU. Vzhledem k tomu, # 3 o jakési vyloučeno # 1, a to pravděpodobně ze dvou počítačů, pak je to # 2, RMA jako Bubba řekl.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Vím, že kluci vědí, že jejich obsah o hardward již vyslán. Ale je to jenom já, nebo to má vypadat její chod v 256colours? Nebo 8bit. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Vnitřní 9800GX2 SLI | icu222much | Graphics Cards & Monitory | 4 | 30. října 2008 20:12 |
| Chlazení jedna 9800GX2 | icu222much | Graphics Cards & Monitory | 2 | 21. srpen 2008 07:49 |
| Ati 3870x2 nebo nvidia 9800gx2? | harryc | Graphics Cards & Monitory | 5 | 3. června 2008 23:34 |
| Bzučení zevnitř případě | andymac2k1 | Obecné Hardware Chat | 14 | 23. dubna 2008 20:15 |
| 9800gx2? | computeruler | Graphics Cards & Monitory | 14 | 15. dubna 2008 17:50 |
| Thread Nástroje | |
| |