![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ουσιαστικά όταν χρησιμοποιούν αυτήν την κάρτα οθόνης (9800GX2) όλων των χρωμάτων και των γραφικών είναι πολύ "botched" και το χρώμα είναι κατεστραμμένη. Έχω φορτώσει ένα στιγμιότυπο οθόνης σε ό, τι φαίνεται. Έχω δοκιμάσει επανεγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης, συμπεριλαμβανομένων και πλήρη κατάργηση της παλαιάς τότε την εγκατάσταση νέων, αλλά και μεγάλα slightling όπως τα 183. Έχω δοκιμάσει την κάρτα βίντεο σε δύο υπολογιστές και τις δύο από αυτές που έχει το ίδιο ποσοστό συμμετοχής αποτέλεσμα. Πριν (πριν από δύο ημέρες), ο υπολογιστής θα ήταν ωραία, αλλά όταν έτρεξε κάθε παιχνίδι όπως το World of Warcraft του Call of Duty 4,5, τα γραφικά θα βίδα μέχρι και το χρώμα, τότε ο υπολογιστής θα κλειδώνω με αποτέλεσμα την μπλε οθόνη του θανάτου και επανεκκίνηση. Αλλά τώρα ο υπολογιστής μοιάζει ακριβώς είναι προς το screenshot. Έχω χρησιμοποιήσει την κάρτα βίντεο στον υπολογιστή μου για περίπου 12 μήνες τώρα, δεν προκύπτουν προβλήματα με τίποτα κοντά σε αυτήν. Επίσης μου PC specs: Intel q9300 4 GB RAM (μόνο 3,5 γιατί XP 32bit) Windows XP 32bit 500 W PSU η εικόνα είναι από άλλο υπολογιστή που χρησιμοποιεί Vista, Intel i7 και 750w PSU Προσπάθησα χρησιμοποιώντας ένα HD3450 για την σημερινή μου υπολογιστή με XP και όλα λειτουργούν προστίμου (καλά εκτός από i επίκλισης παιχνίδια cos η κάρτα είναι χάλια lol) screenshot: |
|
| |||
| |||
| Ο GX2 έχει crapped έξω. RMA αυτό. Μία από τις νάρκες έχει crapped αναφέρονται επίσης. POersonally Νομίζω ότι έχουμε βιδωτούς και είναι μια χάλια κάρτα, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία ............ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Υπερθέρμανση, κακή VRAM, ή PSU. Από το # 3 του είδους αποκλειστεί και # 1 του απίθανο σε δύο υπολογιστές, τότε είναι # 2, RMA ως Bubba είπε.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ξέρω ότι τα παιδιά γνωρίζουν τα πράγματα σχετικά με hardward έχουν ήδη δημοσιεύτηκε. Αλλά είναι απλώς μου, ή μήπως ότι μοιάζει με τη λειτουργία 256colours; Ή 8bit. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εσωτερική 9800GX2 SLI | icu222much | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 30 Οκτ 2008 20:12 |
| Ψύξη ένα 9800GX2 | icu222much | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 21 Αυγ 2008 07:49 |
| Ati 3870x2 ή 9800gx2 nvidia? | harryc | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 3η Ιουν 2008 23:34 |
| Έξαψη της πολύβουης μέσα από την περίπτωση | andymac2k1 | Γενική Συζήτηση Hardware | 14 | 23 Απρ 2008 20:15 |
| 9800gx2; | computeruler | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 14 | 15 Απρ 2008 17:50 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |