![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Uglavnom kad koristim ovaj video karticu (9800GX2) svih boja i grafički je vrlo "botched" i boje se ruši. imam screenshot učitali na ono što izgleda. Pokušao sam ponovo instalirati upravljačke programe, uključujući i potpuno uklanjanje starog zatim instalirate nove i stare slightling poput 183. Pokušao sam video karticu na dva računala, a na oba od njima je isti odaziv efekt. Prije (prije dva dana) na računalo, ali bi u redu kad sam vodio bilo kakve igre kao što je svijet Warcraft poziva of duty 4,5, grafika će zašarafiti i boja, a zatim računalo će se zaključati rezultiralo plavi ekran smrti i ponovno podizanje sustava. Ali sada se računalo samo izgleda kao da je na sliki. Ja sam koristio video kartice u mom računalu za oko 12 mjeseci, sada bez problema išta blizu tome. Isto tako moj pc naočale: Intel q9300 4 GB RAM-a (samo 3,5 jer xp 32bit) Windows XP 32bit 500 W PSU sliki je s nekog drugog računala koje koristi vidik, Intel i7 i 750w PSU ja pokušao koristeći HD3450 na moje trenutne računala sa XP i sve radi u redu (osim dobro ja licemjerje igramo cos kartica je sranje lol) screenshot: |
|
| |||
| |||
| Vaš GX2 ima crapped out. RMA ga. Jedan od mina je crapped out as well. POersonally Mislim da smo pijan i to je sranje kartice, ali to je još jedna priča ............ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pregrijavanja, loše VRAM, ili PSU. Budući # 3's vrstu vladali i # 1 vjerojatno u dva računala, a zatim je # 2, RMA ga kao Bubba rekao.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Znam da su dečki znaju svoj stvari o hardward već su postavljeni. Ali je to samo meni, ili izgledati kao da se izvodi u svojoj 256colours? Ili 8bit. |