kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Nagyon törött 9800GX2, szín-és grafikai botched, screenie belül

Reply

Téma eszközök
Old Május 30 2009, 23:03
Új tag Csoport

Default Nagyon törött 9800GX2, szín-és grafikai botched, screenie belül

Alapvetően, ha használhatom ezt a video kártya (9800GX2) a szín és a grafika nagyon "botched", és a színe is tönkrement.
Van feltöltött egy screenshot az hogy néz ki.

Megpróbáltam újratelepíteni a vezetők, beleértve a teljesen megszüntetve a régi majd az új, és a régiek is slightling mint 183.

Megpróbáltam a video kártya két számítógépet, és mind a ketten, hogy az azonos arány hatása.

Mielőtt (két nap) a számítógépen is jól futott, de mikor a játék, mint a World of Warcraft a Call of Duty 4,5, a grafika nem csavar és színét, majd a számítógép bezár eredményező kék képernyő, és a halál reboot.
De most, a számítógép csak néz ki ez a screenshot.

Nekem van használt a video kártya a számítógépet és mintegy 12 hónapig most nincs semmi probléma közelében.

Én is pc specs:
Intel q9300
4 GB RAM-mal (csak 3,5, mert XP 32 bites)
Windows XP 32bit
500 W PSU

A screenshot-ból egy PC-használó kilátás, Intel I7 és 750W psu
Próbáltam használ HD3450 a jelenlegi számítógép XP, és minden jól működik (jól mellett i cant játszani, mert a kártya szar lol)

screenshot:

Old Május 31 2009, 00:42
Donor Group

Ön GX2 már crapped ki. RMA azt. Az egyik az enyém már crapped ki is. POersonally Azt hiszem, van csavarva, és ez egy szar kártya, de ez egy másik történet ............
Old Május 31 2009, 10:09
Donor Group

Túlmelegszik, rossz VRAM, vagy tápegység. Mivel # 3 a fajta kizárt, és a # 1's unlikely két számítógép, akkor # 2, RMA azt mondta Bébé.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Június 1 2009, 13:18
Csoport tagja

Tudom, hogy a fiúk, hogy milyen dolog hardward már kiküldték. De ez csak nekem, vagy pedig az, hogy nézek ki, mint a futó 256colours? Vagy 8bit.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.