![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| בעיקרון, כאשר אני משתמש זה כרטיס המסך (9800GX2) כל צבע ואת הגרפיקה מאוד "botched" ואת צבע הוא הרוס. יש לי צילום מסך טעינה על מה שזה נראה. ניסיתי התקנה מחדש של מנהלי התקנים, כולל הסרת לחלוטין את הישן ואז להתקין אחד חדשים וגם ישנים אלה slightling כמו 183. ניסיתי את הווידאו כרטיס שני מחשבים ועל שניהם יש לו את אותה תפוקה בתוקף. לפני (לפני יומיים) את המחשב היה בסדר אבל כאשר אני מפעיל כל משחק כמו World of Warcraft של שיחה של החובה 4,5, הגרפיקה היתה פשלה ואת צבע, ואז המחשב יהיה לכלוא וכתוצאה מכך המסך הכחול של המוות ו אתחול מחדש. אבל עכשיו המחשב פשוט נראה כאילו הוא נמצא צילום מסך. יש לי כרטיס וידאו המשמש את המחשב שלי בערך 12 חודשים ללא שום בעיות עכשיו כלום ליד זה. כמו כן מפרט המחשב שלי: Intel q9300 4 GB ראם (3,5 רק בגלל XP 32bit) Windows XP 32bit 500 W PSU את צילום המסך הוא אחר שמשתמש במחשב Vista, i7 אינטל ו 750w PSU ניסיתי להשתמש HD3450 על המחשב הנוכחי שלי עם XP, והכל עובד בסדר גמור (טוב חוץ מזה אני משחק צביעות חסת עלים את כרטיס שטויות LOL) צילום מסך: |
|
| |||
| |||
| GX2 שלך יש crapped החוצה. RMA זה. אחד שלי יש את crapped גם כן. POersonally אני חושב שיש לנו מוברג וזה שטויות של הכרטיס, אבל זה סיפור אחר ............ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לחמם יותר מדי, רע VRAM, או PSU. מאז # 3 של סוג של קבע החוצה ו # 1 של סבירות בשני מחשבים, אז זה של # 2, זה כמו RMA Bubba אמר.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אני יודע את זה חבר 'ה יודעים את החומר בנושא hardward כבר פורסם. אבל זה רק אני, או האם זה נראה כאילו את הפועלים 256colours? או 8bit. |