![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Iš esmės, jei aš naudosiu šį vaizdo plokštę (9800GX2) visos spalvos ir grafika yra labai "botched" ir spalva yra sugriauta. Turiu įkelta ekrano, kaip jis atrodo. Aš bandė įdiegti tvarkykles, įskaitant visiškai panaikinant senąjį tada diegti naujus ir slightling senesnių kaip 183. Aš išbandžiau vaizdo plokštę du kompiuterius ir juos abu jis pats rinkimuose poveikis. Prieš (dvi dienas) kompiuteris būtų gerai, bet jei išbėgau bet žaidimo kaip World of Warcraft Call of Duty 4,5, grafika būtų susukti ir spalvą, tada kompiuteris bus užrakinti todėl Blue Screen of Death ir reboot. Bet dabar kompiuteris tiesiog atrodo jis yra Screenshot. Aš naudoju vaizdo plokštė mano kompiuteryje apie 12 mėnesių, dabar be problemų, nors šalia šio. Pat mano PC specs: Intel q9300 4 GB RAM (tik 3,5 nes XP 32bit) Windows XP 32bit 500 W PSU Screenshot iš kito kompiuterio, kuris naudoja Vista "" Intel i7 ir 750W PSU Bandžiau naudojant HD3450 mano dabartinis kompiuteris su XP, ir viskas puikiai veikia (ir ne tik i cant play games cos kortelė crap lol) Screenshot: |
|
| |||
| |||
| Jūsų GX2 yra crapped out. RMA tai. Vienas kasykloje crapped dėmesį taip pat. POersonally Manau, kad mes turime prisukamas ir tai šūdas kortelę, bet tai jau kita istorija ............ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Perkaitimo, blogo VRAM, arba PSU. Kadangi # 3 "tarsi atmesti ir # 1 vargu du kompiuterius, tuomet tai # 2, RMA kaip Bubba pasakė.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Aš žinau, kad vaikinai žinotų savo medžiagos apie hardward jau paskelbtas. Bet tai tik man, ar tai, kad, kaip jos veikia 256colours ieškoti? Arba 8bit. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Vidaus 9800GX2 SLI | icu222much | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 30 spalis 2008 20:12 |
| Aušinimo 9800GX2 | icu222much | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | Rugpjūtis 21, 2008 07:49 |
| Ati 3870x2 ir nvidia 9800gx2? | harryc | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | 3 birželis 2008 23:34 |
| Dūzgiantis viduje atveju | andymac2k1 | General Hardware Chat | 14 | Balandis 23, 2008 20:15 |
| 9800gx2? | computeruler | Graphics Cards & Monitoriai | 14 | Balandis 15, 2008 17:50 |
| Temos įrankiai | |
| |