![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Būtībā, kad es izmantotu šo video karti (9800GX2) visu krāsu un grafika ir ļoti "botched" un krāsa ir sagrauta. i ir augšupielādēts screenshot par to, kā tas izskatās. Esmu mēģinājis pārinstalēt autovadītāji, ieskaitot pilnīgi noņemot veco tad uzstādot jaunas, kā arī slightling vecajās dalībvalstīs, piemēram, 183. Esmu mēģinājis video karti diviem datoriem, un viņi abi ir pašu vēlētāju aktivitātes sekas. Līdz (divi dienas atpakaļ) dators būtu naudas sodu, bet, kad man skrēja jebkurā spēlē, piemēram, World of Warcraft piesaistīšanas 4,5 nodokli, grafikas varētu skrūve augšu un krāsu, tad dators ieslodzīt rezultātā zilā ekrāna, nāvi un reboot. Bet tagad datora tikai izskatās, tas ir screenshot. Man ir izmantoti video karti mana datora aptuveni 12 mēnešiem, tagad bez problēmām, kaut pie šīs. Arī mana datora tehniskie parametri: Intel Q9300 4 GB RAM (tikai 3,5 jo xp 32bit) windows xp 32bit 500 W PSU screenshot ir no cita datora, kas lieto Vista, Intel i7 un 750W PSU Es mēģināju izmantot HD3450 par manu pašreizējo dators ar XP, un viss works fine (labi bez i cant play games cos karte ir crap lol) screenshot: |
|
| |||
| |||
| Jūsu GX2 ir crapped out. RMA to. Viens no maniem ir crapped out as well. POersonally Es domāju, ka mums ir pieskrūvēta un tas crap karti, bet tas ir cits stāsts ............ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pārkarsēt, slikti VRAM, vai PSU. Tā kā # 3's veida izslēgts, un # 1's rādās, diviem datoriem, tad tas ir # 2, RMA kā Bubba said.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Es zinu, puiši, ka zina savas sīkumi par hardward jau izlikts. Bet tā ir tikai man, vai tas, kas izskatās tāpat kā tās darbojas 256colours? Or 8bit. |
![]() |
|
| Bookmarks |