![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Zasadniczo podczas korzystania z tej karty wideo (9800GX2) wszystkie koloru i grafiki jest bardzo "botched" oraz kolor jest zniszczony. Mam upload zrzut ekranu na jakie wygląda. Mam wypróbowany ponownie zainstalować sterowniki, w tym całkowite usunięcie starego następnie zainstalowanie nowych, a także slightling starszych jak 183. Mam wypróbowany karty graficznej w dwóch komputerach i na obu z nich jest to ten sam efekt frekwencja. Przed (dwa dni temu) komputer będzie dobrze, ale kiedy prowadził jakiejkolwiek gry takie jak World of Warcraft z Call of Duty 4,5, grafika będzie śruby i koloru, a następnie komputer blokuje się w wyniku niebieski ekran śmierci i reboot. Ale teraz komputer po prostu wygląda to w zrzucie. Użyłem karty graficznej w moim komputerze za około 12 miesięcy, bez problemów, teraz coś koło tego. Również my pc SPECS: Intel q9300 4 GB pamięci RAM (tylko 3,5 xp ponieważ 32bit) Windows XP 32bit 500 W PSU zrzut ekranu jest z innego komputera, który wykorzystuje Vista, Intel i7 i 750w PSU Próbowałem za pomocą HD3450 na mój obecny komputer z xp, i wszystko działa dobrze (dobrze, oprócz gier i cant cos karta jest gówno lol) Zrzut ekranu: |
|
| |||
| |||
| Twoja GX2 ma crapped obecnie. RMA to. Jednym z kopalni ma crapped tak dobrze. POersonally Myślę, że mamy wkręca i to jest bzdura karty, ale to inna historia ............ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Przepalać, złe VRAM lub PSU. Ponieważ # 3 w rodzaju wykluczyć i # 1 na prawdopodobne w dwóch komputerów, a następnie jego # 2, RMA go jako Bubba powiedział.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Wiem, że ludzie wiedzą, że ich rzeczy o hardward już wysłana. Ale jest to tylko do mnie, czy aby wyglądać jej funkcjonowania w 256colours? Albo 8bit. |
![]() |
|
| Zakładki |