![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| V podstate keď aj touto grafickou kartou (9800GX2) všetky farby a grafika je veľmi "botched" a farba je v troskách. som nahral snímku o tom, čo to vyzerá. Som sa pokúsil reinštaláciou ovládače, vrátane úplné odstránenie starého potom inštaláciu nových i starších slightling rád 183. Som sa pokúsil o grafickú kartu, za dva počítače a na oboch z nich má rovnakú účasť účinok. Pred (dva dni) na počítači, by dobre, ale keď som bežal akejkoľvek hry, ako je World of Warcraft z Call of Duty 4,5, grafiky by mhouřit a farbu, potom počítač bude orámovanie výsledkom modrá obrazovka smrti a reštartu. Ale teraz k počítaču jednoducho vyzerá, že je na snímke. Som použil grafickú kartu v mojom počítači asi 12 mesiacov, teraz bez problémov všetko v okolí. Aj môj počítač špecifikácie: Intel Q9300 4 GB RAM (len 3,5 pretože XP 32bit) Windows XP 32bit 500 W PSU obrázok je z iného počítača, ktorý používa Vista, Intel I7 a 750W PSU Snažil som sa pomocou HD3450 na mojej súčasnej počítače s XP a všetko funguje (a navyše i cant hrať hry, pretože karta je svinstvo lol) obrázok: |
|
| |||
| |||
| Vaša GX2 má crapped von. RMA je. Jedna moja má crapped tak dobre. POersonally Myslím, že sme v háji a je to svinstvo kartu, ale to je iný príbeh ............ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prehrievaniu, zlá VRAM alebo PSU. Vzhľadom k tomu, # 3 o akési vylúčené # 1, a to pravdepodobne z dvoch počítačov, potom je to # 2, RMA ako Bubba povedal.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Viem, že chlapci vedia, že ich obsah o hardward už vyslaný. Ale je to jenom já, alebo to má vyzerať jej chod v 256colours? Alebo 8bit. |