![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Углавном кад користим овај видео картицу (9800ГКС2) свих боја и графички је врло "ботцхед" и боје се руши. имам сцреенсхот отпремили на оно што изгледа. Покушао сам поново инсталирате управљачке програме, укључујући и потпуно уклањање старог затим инсталирате нове и старе слигхтлинг попут 183. Покушао сам видео картицу на два рачунара, а на оба од њима је исти одзив ефекат. Пре (пре два дана) на рачунар, али би у реду кад сам водио било какве игре као што је свет Уарцрафт позива оф Дуты 4,5, графика ће зашарафити и боја, а затим рачунар ће се закључати резултирало плави екран смрти и поновно подизање система. Али сада се рачунар само изгледа као да је на слици. Ја сам користио видео картице у мом рачунару за око 12 месеци, сада без проблема било што близу томе. Исто тако мој пц наочаре: Интел к9300 4 ГБ РАМ-а (само 3,5 јер ксп 32бит) Уиндоус КСП 32бит 500 У псу слици је са неког другог рачунара које користи видик, Интел и7 и 750у псу ја суђен помоћу ХД3450 на моје тренутне рачунара са КСП и све ради у реду (осим добро ја лицемјерје играмо цос картица је срање лол) сцреенсхот: |
|
| |||
| |||
| Ваш ГКС2 има цраппед оут. РМА га. Један од мина је цраппед оут ас уелл. ПОерсоналлы Мислим да смо пијан и то је срање картице, али то је још једна прича ............ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Прегрејавања, лоше ВРАМ, или псу. Будући # 3'с врсту владали и # 1 вероватно у два рачунара, а затим је # 2, РМА га као буббле рекао.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Знам да су момци знају свој ствари о хардуард већ су постављени. Али је то само мени, или да изгледа као да се изводи у својој 256цолоурс? Или 8бит. |