![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Temel olarak ne zaman bu ekran kartı (9800GX2) kullanmak renk ve grafik çok "botched" ve renk yıkılmış olmasıdır. i neye benzediğini bir ekran yükledik. Ben sürücüleri yeniden yükleme, tamamen eski ve sonra yeniden derlemeden da 183 gibi büyük olanları slightling kaldırma dahil denedi. İki bilgisayarlarda ekran kartı denedim ve her ikisi de bu aynı katılım etkisi yoktur. Önce (iki gün önce) bilgisayar ama iyi de ne zaman görev 4,5 arama ve şarkı sözleri dünya gibi oyun koştum, grafik kadar vida ve renk, sonra bilgisayarı ölüm mavi ekranda çıkan ve kilitlersiniz yeniden başlatın. Gibi bir ekran görüntüsü olduğunu Ama şimdi bilgisayarı sadece görünüyor. Benim bilgisayar bu yakın sorun şey ile ilgili 12 ay şimdilik ekran kartı kullandık. Ayrıca benim bilgisayar özellikleri: Intel q9300 4 GB RAM (sadece 3,5 çünkü XP 32bit) Windows XP 32bit 500 W PSU ekran başka bir PC bu Vista, Intel i7 ve 750w PSU kullanır from Ben XP ile mevcut bilgisayarda bir HD3450 kullanarak çalışır ve her şey iyi i cant oyunlar (aslında yanında çalıştım kart bok lol olduğunu) cos ekran görüntüsü: |
|
| |||
| |||
| Sizin GX2 dışarı crapped vardır. RMA bu. Bir benim de dışarı crapped vardır. POersonally Sanırım vidalanmış var ve bir bok kart, ama bu başka bir hikaye ............'s |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kızdırmak, kötü VRAM veya PSU. Ve # 3's beri çeşit dışladı ve # 1 iki PC'ler de olası, o zaman # 2, RMA o Bubba olarak's söyledi.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| i çocuklar zaten gönderdiniz hardward ilgili şeyler biliyorum. Ama bana, ya da 256colours çalışıyor gibi görünmüyor mu var? Veya 8bit. |
![]() |
|
| Bookmarks |