![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| В основному, коли я використовую це відео карти (9800GX2) всі кольори і графічних дуже "невдало" і зруйнували кольору. Я завантажив на скріншоті, як він виглядає. Я спробував перевстановити драйвери, в тому числі повністю видалити стару то установка нових, а також slightling старих, як 183. Я спробував відеокарти на двох комп'ютерах і в обох з них воно має той же ефект явки. До (два дні тому) комп'ютер буде нормально, але коли я втікав якої-небудь грі таких, як World Of Warcraft від Call Of Duty 4,5, графіка б зіпсувати і кольору, то комп'ютер автоматично замкнути в результаті синій екран смерті і перезавантаження. Але тепер комп'ютер просто виглядає це на скріншоти. Я використовував відеокарту на моєму комп'ютері близько 12 місяців без будь-яких проблем у цього нічого. Крім того, мій ПК специфікації: Intel Q9300 4 GB RAM (тільки 3,5 оскільки XP 32bit) Windows XP 32bit 500 Вт блок живлення скріншот з іншої ПК, який використовує Vista, Intel i7 та БП 750w Я пробував використовувати HD3450 на мій поточний комп'ютер з XP, і все працює чудово (ну крім того я нахиляє гри гри COS карти дерьмо LOL) Скріншот: |
|
| |||
| |||
| Ваш GX2 має crapped Out. RMA його. Один з рудника crapped поза також. POersonally я думаю, ми отримали загвинчується і це лайно карту, але це вже інша історія ............ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Перегрів, погано VRAM, або БП. З # 3's роду виключено і № 1 навряд чи в два комп'ютери, то це # 2, RMA як Bubba сказав.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Я знаю, що хлопці, які знають свою справу про hardward вже Написав. Але це тільки мені, або робить вигляд, що як і його працює в 256colours? Або 8bit. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Внутрішній SLI 9800GX2 | icu222much | Графічні карти & Монітори | 4 | 30 жовтня 2008 20:12 |
| Охолодження 9800GX2 | icu222much | Графічні карти & Монітори | 2 | 21 серпня 2008 07:49 |
| Ati 3870x2 або NVIDIA 9800GX2? | harryc | Графічні карти & Монітори | 5 | 3 червня 2008 23:34 |
| Buzzing зсередини випадок | andymac2k1 | Генеральний обладнання чат | 14 | 23 квітня 2008 20:15 |
| 9800GX2? | computeruler | Графічні карти & Монітори | 14 | 15 квітня 2008 17:50 |
| Різьба Інструменти | |
| |