![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей аз съм да мисля за получаване хубава 24 "1080p монитор с моите пари, които EMA болни получите от шестата форма: Г. съм открил кървави добрата сделка за Ebay за 24", но тя само е с VGA връзка и както аз искам да го свържете към моята Xbox 360, която не е добра. Терес един VGA адаптер за Xbox 360, но 360 могат да се показват само 720p (Иш) във VGA режим. моя въпрос е има ли адаптер да конвертирате HDMI към VGA така че могат да използват пълния потенциал на монитора, в противен случай ще трябва да плати друг £ 100 за HDMI версия. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате прочетено тук
| |||
| |||
| Ще бъде това на грешното място и време, за да попитам какво EMA пари и шестата форма са? |
|
| |||
| |||
| EMA е пари payed от страна на правителството за децата, които са етер в колеж или шестата форма (Топ края на гимназията мисля за вас) Колко ли EMA recive се решават от общия размер на доходите, които притежават къща идва в домакинството, тя варира от £ 10 на седмица до £ 30 на седмица, това означаваше, на помощ на студентите във всички неща, той или тя може да се наложи да купят, но може да се изразходват за това, което някога ти искаш, някои просто да я тури на всички в спестовна сметка, която Спенсър звучи като той няма да правя. Достатъчно добре explination? |
|
| |||
| |||
| А и вижте сега, origionally на Xbox didn't подкрепа 1080p чрез VGA но те освобождава актуализация 2 оправим. всичките му малко кървава объркващо! О добре поне знам сега! отколкото guyz! 111one! 1 |
|
| |||
| |||
| Защо просто не може да се използва стандартен TV? (съжалявам ако тази тема е мъртъв), но ако сте се "свободни държавни фондове" защо не сте го похарчите за нещо полезно? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Защото те са точно едно и също нещо, но монитора е по-висока разделителна способност и е една трета от цената?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Добре това е супер. просто любопитни. :] |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| HDMI и DVI За LCD и Xbox360 | jefechico | PC & конзолата Gaming | 3 | 23rd Юни 2009 09:58 |
| Проблем свързване към PC TV използват HDMI | sagheer | Графика на карти & Монитори | 1 | 10 Юни 2009 04:58 |
| DVI към HDMI вход Проблеми | lovetrain | Графика на карти & Монитори | 0 | 29 май 2009 г. 05:51 |
| HDMI връзка | haysey9 | Общи Хардуер Чат | 7 | 1-во Oct 2008 13:31 |
| DVI към HDMI кабел Конектор | Adrian1 | Графика на карти & Монитори | 3 | 8 януари 2008 15:57 |
| Нишка Инструменти | |
| |